Miért alakul ki brutálisabb munkahelyi konfliktus egy olyan csapatban ahol sok a nő?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 02:05
11/14 anonim válasza:
Hát akkor nem nagyon van igazad, mi 4 éve dolgozunk együtt csak csajok, sose volt még probléma.
12/14 anonim válasza:
Én azt elhiszem, nem is ezt írtam, hogy ez mindenhol így van, de attól, hogy ti jól megvagytok még lehetnek ellenpéldák. :D Dolgoztam együtt én is csajokkal 7-an voltunk, körmösök, mindenki aranyos volt. De nekem több negatív tapasztalatom van, mint pozitív.
13/14 anonim válasza:
Akkor miért általános, kijelentő módban írtad, hogy "sose" fognak kijönni?
14/14 anonim válasza:
Mert egy olyan helyen, ahogy alapból ilyen nők dolgoznak, ott bizony ők sosem fognak kijönni. Max ha szét nem robbantják a társaságot es kicserélik sok új munkatársra, akik normálisabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!