Van olyan zene ami előhozza a szadista hajlamaidat (amennyiben vannak)? Ha igen melyik az?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 19:24
1/8 anonim válasza:
Nekem a mazochista hajlamaimat hozza elő ez a zene:
Simon Curtis - Flesh
De lehet a másik oldalról is működik :D
2/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Nálam ezek a primitív vidéki mulatos cigányzenék. Pontosan nem is tudom hogy hívják ezeket, ilyen kisgrofot emlegetnek mindig (azt nem tudom, hogy ez egy helyszin, egy ember, vagy egy stilus). Nem vagyok szadista, de ha ilyet hallok, akkor elképzelek egy nukleáris gomba felhőt a helyszinen, amít egy minimum 10 megatonnás atombomba hozott létre. És elidőzők a gondolaton, ahogy a nukleáris sugárzás mindent lángra lobbant, majd a lőkés hullám nyomtalanul elsőpri az egészet. És csak egy több kilométer átmérőjű kráter marad.
7/8 anonim válasza:
Nekem zene nincs. Inkább az emberi hangok(büfögés, vizelés, horkolás, stb). Ez a mizofónia.
8/8 anonim válasza:
-Rammstein: Führe Mich
-Beethoven: Ninth symphony second movement
-Nem tudom ki írta: Salo, or the 120 days of Sodom main theme
-Wrythe: On Silent Wings (instrumental)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!