Megőrülök lassan, elegem van a telefonfóbiából?
Rettegek felhívni valakit telefonon, még a saját édesanyámat is. Amúgy nincs szorongásos zavarom, csak a telefonhívástól ver le a víz.
Február óta halogatok egy hivatalos telefonhívást, szerdáig mindenképp rá kell vennem magam, mert utána már késő. Írtam emailt, de arra nem válaszoltak.
Ma akartam őket felhívni, de nem tudtam rávenni magam, most meg már kifutottam az időből, mivel csak 4-ig vannak nyitva.
Holnap meg kéne lépnem, de rettegek.
Elmondom mitől:
1. Akármikor telefonálok, mindig olyan a hangom mintha futottam volna, mivel lihegek, ver a szívem a szorongástól, ezért gyakran előfordul, hogy a nyugalom magamra erőltetésetől beszéd közben kifogyok a levegőből, és elcsuklik a hangom. Nem tudok lenyugodni előtte, mert igazán csak akkor kezd el verni a szívem mint az állat, amikor már kicsöng (most még a tenyerem is elkezdett izzadni a gondolattól)
2. Magabiztosnak és határozottnak kellene tűnnöm, mert nem tét nélküli a dolog. Én meg mindig nagyon szerényen beszélek.
Segítsetek, van valakinek valami SOS ötlete?
#8 A legtöbbször leírom, csak lányos zavaromban mindig inkább rögtönzök :)
Köszönöm szépen, így fogok tenni.
Tényleg kimegyek majd a parkba, ez nagyon jó ötlet.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Na, megléptem.
Elmentem a parkba, de még itt is nehéz volt rávennem magam.
Sajnos negatív kimenetele lett a dolognak, elutasítottak, mint ahogy attól féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!