Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek a beteges notorius...

Mit kezdjek a beteges notorius késéseimmel ha pszichologus se ér semmit?

Figyelt kérdés

Az egész életemet képes vagyok elrontani.

Tárgyalasokrol kések, ez miatt már be is akartak vitetni, munkahelyekrol kések(habár ezt megoldottam azzal hogy kizarolag rugalmas munkaköröket vállalok), hivatalos ügyintézések kapcsan(pl szemelyihosszabbitas), képtelen vagyok idopontra nemhogy időben megjelenni de meg se jelenni!egy orvoshoz már harmadjára kérek uj időpontot!!de még a covid oltasom se jött össze mert nem jelentem meg.

Beteges, notorius, gyűlölöm!!

A pszichologus (akihez szintén kesve járok vagy módosított idopontokra)annyit mondott tudatositsam magamban hogy nem másoktol veszek el időt nem kell bocsanatot kernem tole, magamtol az en eletembol veszem el az időt.

Na tudatositottam igen saját magam alatt vágom a fát!és? Minden ugyanugy maradt!!

Próbaltam megfigyelni magam.elemezni.

Idopontok elott NINCS ambiciom keszulődni öltözni haladni, gyakorta netezek vagy minden hulyeség. Az amikor kezdek rajonni arra hogy mindjart ott kéne lennem siessek már, ez viszont mar ad valamennyi adrenalint bagy lökést hogy megmozduljak.

Es gyakorta ez atcsuszik abba hogy uh hiába rohanok se érek már be. Es siman visszaulok netezni vagy bármilyen hülyeség. Ha tudok esetleg beszólok telefonon inkabb h ne várjanak ma. Ha nincs elerhetoseg meg nem szólok pl govos időpontok.

#notorius késés
2022. aug. 15. 13:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10# lehet igazad van

Gyakorta élek meg teljes motiválatlanságokat másban is

Ha sportolok, az nálam 3 napig ha tart. Ha tanulok pl vmi táncot ami érdekel, azt végig tudom ugyan vinni hogy az összes kireográfiát megtanulom egyetlenre vonatkozóan, aztán teljesen ignoralom a tanctanulást is.

Szerelem szokott nálam lenni, előző barátom mellett is ilyen voltam.

Egyetlen egyszer hatott a volt barátomnál valami, mivel szinte mindig éjfélre estem be hozzá es zavarta ez, jött egy olyan nap hogy napkozben nem zargatott hogy menjek már át, találkozzunk már, hanem meghagyta a teljes a szabadságom azzal hogy BÁRMIKOR mehetek hozzá random is, és nem zaklatott nem keresett síri csendben volt a telefonom. Na ez speciel hatott rám! Megszületett az hogy én nappal korán étmegyek/találkozom vele.

Amikor nem vagyok Kötve idoponthoz hanem pl holnap jössz amikor csak akarsz akkor semmi kényszeresség nincs bennem szenvedni az elinduláson!

Kizárolag kötött fix időpontok váltják ki nálam a betegséget.

2022. aug. 15. 14:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert nem is akarsz menni az a legnagyobb gond, azért vagy ilyen. Depresszió szerintem is.
2022. aug. 15. 14:26
 13/19 A kérdező kommentje:

És a férfiak ugy csinálják, mikor nem megyek kérdeznek, és valaszolok hogy de még hajat mosok, meg lakkozok meg ez meg az, ami elcsúszik nálam egészen éjfélig is a sok hülyeség és olyankor jön hogy de itt moss hajat, hozd át a cuccaid,(aztán nyavajgok hogy de nálam gyertya zene is van sokaig tart hajpakolas is), aztán megcsinálják naluk hogy lesz zene gyertya nekik a fürdoben es elnézik ha en 2 órát is bent vagyok vagy bejönnek.

A barátom is képes együltő helyében azt végigvárni míg pl hajatfestek, vagy bármi amivel elcseszem az időm, már könyveket hoz hozzám olvasni :)

2022. aug. 15. 14:28
 14/19 A kérdező kommentje:

12#pontosan!

De normális ember elmegy mindenhova amiket felsoroltam.

Ha kér orvoshoz időpontot, elmegy, munkahelyre bemegy, a párjával találkozik időben, stb.

Nekem meg a blokk bármikor ha vmit kell.(de még nyaralásnál is majdnem megszívtam. Már mindenki ott volt én meg elkezdtem napolni hogy én csak holnap utazom. Pl kifizetsz vmit 1-2 hétre. Nem tök mindegy hanyadik napon erkezel?!aztán mivel látták hogy lassan az egész hetet is lefogom mondani gyorsan eljöttek értem kocaival hogy legyek szives beszállni.most.:))

2022. aug. 15. 14:31
 15/19 A kérdező kommentje:
De ha nem vagyok idöpontokhoz kötve akkor miért tudok elindulni akkor miért a motivacio, ha depresszios lennék?
2022. aug. 15. 14:38
 16/19 Shaddark ***** válasza:
100%

Rendszeresen kellene sportolnod vagy edzened.

Emelkedne az energia szinted, és ilyen tipegi-topogiból határozott, energikus emberré válnál. + vitaminok.

2022. aug. 15. 14:59
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp menj el egy normális pszichológushoz, aki ért is a mentális betegségekhez, nem csak facebookos bölcseségeket tud mondani. Depresszióra tippelnék én is, annak az egyik fő tünete a motiváció ilyen mértékű hiánya. Én is ilyen voltam sokáig, már kierőszakoltam magamból némi javulást, de még mindig nem egy leányálom. Ja és zárójelben megjegyzem, hogy senki nem hitte el hogy egyszerűen képtelen vagyok kikelni az ágyból, mindenki csak egy lusta f*sznak tartott :')
2022. aug. 15. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Túltolod! A pszichológusnak addig terjed a feladata, hogy megkeresi a rád vagy másokra nézve kínos viselkedésed okait és útmutatást adjon a kivezető útra. PONT! -Tévhit abban a tévképzetben ringatnod magad, hogy a pszichológus feladatai közé tartozik betartani, betartatni az általa tett ajánlásokat!
2022. aug. 16. 15:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Na nem, a pszichológus akkor engedi el, amikor az újdonsült viselkedésformák szokássá váltak. Addig kíséri az odavezető hepehupás úton. Nem egy útjelzőtábla a pszichológus, hanem egy útikalauz.
2022. aug. 16. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!