Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek a beteges notorius...

Mit kezdjek a beteges notorius késéseimmel ha pszichologus se ér semmit?

Figyelt kérdés

Az egész életemet képes vagyok elrontani.

Tárgyalasokrol kések, ez miatt már be is akartak vitetni, munkahelyekrol kések(habár ezt megoldottam azzal hogy kizarolag rugalmas munkaköröket vállalok), hivatalos ügyintézések kapcsan(pl szemelyihosszabbitas), képtelen vagyok idopontra nemhogy időben megjelenni de meg se jelenni!egy orvoshoz már harmadjára kérek uj időpontot!!de még a covid oltasom se jött össze mert nem jelentem meg.

Beteges, notorius, gyűlölöm!!

A pszichologus (akihez szintén kesve járok vagy módosított idopontokra)annyit mondott tudatositsam magamban hogy nem másoktol veszek el időt nem kell bocsanatot kernem tole, magamtol az en eletembol veszem el az időt.

Na tudatositottam igen saját magam alatt vágom a fát!és? Minden ugyanugy maradt!!

Próbaltam megfigyelni magam.elemezni.

Idopontok elott NINCS ambiciom keszulődni öltözni haladni, gyakorta netezek vagy minden hulyeség. Az amikor kezdek rajonni arra hogy mindjart ott kéne lennem siessek már, ez viszont mar ad valamennyi adrenalint bagy lökést hogy megmozduljak.

Es gyakorta ez atcsuszik abba hogy uh hiába rohanok se érek már be. Es siman visszaulok netezni vagy bármilyen hülyeség. Ha tudok esetleg beszólok telefonon inkabb h ne várjanak ma. Ha nincs elerhetoseg meg nem szólok pl govos időpontok.

#notorius késés
2022. aug. 15. 13:30
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Barataim szuleim már ismernek ezt tudják kezelni.
2022. aug. 15. 13:30
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Válts pszichológust.

Vagy fogadd el, hogy ilyen vagy. Te késel. És, attól még jó ember lehetsz, és ez a lényeg.

2022. aug. 15. 13:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt, az oldotta meg, hogy mindenhová félórával hamarabb indulok el.
2022. aug. 15. 13:35
 4/19 A kérdező kommentje:

3# ambiciom sincs elindulni. Tehát ha hamarabb akarnék menni még annyi ambíciom se lenne.

Egyedul amikor azt látom hogy huh siessek már!ez ad CSAK lökést eddig. Es ezekbol lesz az hogy kések, VAGY be se megyek már inkább.

Pl idopont orvoshoz pl felfazással vagy idopont szemelyiig.hoz, vagy covidoltasra vagy a baratommal talalkozni

Mind egytol egyig olyan dolog ami marhára nem surgos nem élethalál megoldhato máskor is!(habár a barátom is tudja kezelni, meg gyakorta ő jön!)

Ha viszont lottonyeremenyt kene atvenni akkor biztos hogy halálpontos lennék.

Szóval egyszeruen még egy birosági targyalást DE még egy munkahely sem ad annyi lokést, hogy mozduljak már meg!

Ambiciohiány van.

2022. aug. 15. 13:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Pontosnak.lennek nekem halál megeroltető. Képes vagyok rá ugyan! De nagyon függ a pontosságom attol, hogy hova miert kell mennem.
2022. aug. 15. 13:44
 6/19 anonim ***** válasza:
8%

Mindig is különválasztottam a rossz tulajdonságokat.

Vannak, amik nem rosszak, csak nem előnyös tulajdonságok. Pl. ha erős szaga van valakinek.

Vagy pl. a nem túl jó képességek.

Ezekért sohasem haragudtam, igazából undorodni sem tudtam tőlük, bár valószínű azért, mert sokkal jobban átérzem őket. A legtöbb ember sajnos ezeket is olyan rossz tulajdonságoknak veszik, amiért undorodnak, megvetik a másikat.

Aztán van a link életmód. Alkohol, dohányzás, kábítószer. A legtöbb, gyerekként kiközösített ember azért olykor folyamodik ilyenekhez, mégis sokan valami nagyon gonosz cselekedetnek tekintik őket, pedig érezhető különbség van egy szimpla alkoholista, de rendes ember, és egy másokat bántalmazó, ember között.

Persze valakiből agressziót válthat ki, de sok emberből nem, és azok ettől még lehetnek rendesek, csak kicsit rosszabb életminőségben élnek.

Számomra a másokat testileg vagy lelkileg bántalmazó személy az, aki bűnöző.

Valamiért ezt nagyon sokan elfogadják normálisnak, vagy éppen nem is érzékelik bántalmazásnak a bántalmazást, valószínű ez valamilyen hierarchia még a majmok idejéből.

7/19 A kérdező kommentje:
*pontosnak lenni
 8/19 A kérdező kommentje:
6# ez sem ide akart jonni gondolom:)
2022. aug. 15. 13:46
 9/19 A kérdező kommentje:
En pl fodrászokről pillásokrol nem is álmodozom. Az egyik elküldött már a gúzsba, szoval tobbet ilyen teruletekre időpontot se kérek már.
2022. aug. 15. 13:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió. Menj másik pszichológushoz, mert egy útravaló jótanács nem ér semmit, a mélyére kell ásni, az élethez való motivációt keresni. Próbálj sportolni, kirándulni, csajozni/pasizni. Van barátod, de úgy tűnik, nem szerelmed.
2022. aug. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!