A fiatal lányok hogyan tudnak fülig szerelmesek lenni egy-egy énekesbe?
És közte vagy? Ott voltál Justin Bíber kastély buliján?:D
Akkor elérted az életcélod, gondolom arra vágytál hogy beléd élvezzen és elfelejtsen a nagy idol. Nyilván erről álmodik minden rajongó lány amikor belezúg.
Látom nem tudsz olvasni. Írtam, hogy megbántam. Egyébként ha ennyire tudni akarod, még akkor szerettem bele, amikor csak egy egyszerű kölyök volt, később került be az egyik zenekarba, és sajnos csak akkor ismertem meg jobban.
Hát nem tudom, még mindig úgy tűnik mint aki nem talál pinát, mert akkor meg3rtőbb lennél az ilyen lányokkal kapcsolatban.
Eléggé érzéketlenül beszélsz.
Szerintem meg el vagy szállva ha azt gondolod hogy csak az láthat pinát aki egyetért a sekélyes véleményeddel.
Érveket még mindig nem produkáltál, csak gyenge személyeskedési kísérleteket. Üres vagy. Ezen aggódj inkább.
Nekem meg csak 2 toxikus exem volt eddig és navyon jól tudom, hogy a nők nagy része nem ilyen.
De ha folyton megcsalnak a nők, nem lehet hogy neked kellene jobb barátnőket keresned?
Ügyes vagy.
De igen, előre kellett volna látnom, hogy mit fognak csinálni hónapokkal később.
Ennek azért vannak jeleik, én antiszociális vagyok, de egyből kodobtam őket és megbeszéltem velük, hogy mi van.
Arról mi nem tehetünk, hogy nem tudsz partnert találni magadnak és csak nyugtatni akarod magad hogy mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!