Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesztek szerelmesek ebben a korban?
Sziasztok!
Volt nemrég egy lány aki nagyon bejött. Nem jöttek össze a dolgok, és ez eléggé levitte az önbizalmamat csajozás terén (pedig amúgy szerintem elég jól nézek ki, és már kaptam a környezetemtől is visszajelzéseket).
A lényeg, hogy a haveroknak már mind van csajuk, nekem meg nincs senki aki most nagyon tetszene. Távol áll tőlem, hogy ráírjak/beszéljek valaki olyannal, aki iránt kb. semmit nem érzek csak használni akarom mint egy eszközt (ismerek több ilyet is). Először ráírni valakire csak úgy és utána beleszeretni, vagy már eleve érezni kéne valamit? Tényleg kíváncsi lennék, hogy a korombeliek mit gondolnak erről!
16F
Én is nagyot néztem, amikor azt mondta az egyik haver, hogy “na ez egy menetre jó lesz” :O
Sokan így gondolkoznak, ezzel nem tudok azonosulni, én lennék a fura?
Dehogy vagy fura!Normális:D
Amúgy ismerkedj kicsit neten a közelebb álló lányokkal(Akikkel egy suliba jársz pl és ha már szimpatikus az is tök jó!)
Beszélgettek pár napig és te azt érzed hogy megfogott nagyon,vagy nem. És egy találkozó mindent eldont:)).
Csak ne sok lányra írj rá pl a sulidból...
Köszi szépen a hasznos válaszokat!
A privát üzeneteket irogató homoszexuális férfitársaimat pedig megkérem, hogy máshol próbálkozzanak ismerkedni, sehol nem volt a kérdésben, hogy “kalandot” keresnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!