Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám kideríteni,...

Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi hiányzik az életemből?

Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"mert amire mondani szokták (!!!), hogy ez az élet, arra pont mindig van (kell hogy legyen) időm..."

Mire mondják ezt pontosan?

Mert én most nem arra gondoltam, hogy az adrenalinfüggők és egyéb függők táborát szaporítsad.

És még csak azokra sem, akik nem ismerik a Földi időt és ájulásig ébren vannak és vámpírként telepednek vadidegenekre...

2022. aug. 14. 19:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Munkába jársz, háztartást fenntartod, ha van családod akkor azt.

Ez ki is meríti az idő 100%-át.

Én egyedülálló vagyok, de még így is. Van szabadidőm, de nem tudok semmibe normálisan belemerülni, mert mire belemerülnék már ki is rángathatom magam. Így meg nem éri meg.

Maradnak a monoton hétköznapok.

2022. aug. 14. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:

6-os direkt írtam, azt a szót, hogy "nagy többségében".

Te is tudod, csak nem foglalkozol vele, mert nincs rá időd a munka mellett gondolom. Akkor ideje hogy változtass ezen. Ami olyan elfoglaltság, hogy pár percet is foglalkozhatsz vele kezdetben, akkor foglalkozz vele, és aztán később adja magát a több idő is, mert szánni fogsz rá időt.

2022. aug. 15. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudsz bele merülni mert lehet túl sok minden érdekel egyszerre, és úgy érzed hogy nincs időd rá. Kezd valamelyikkel aztán szépen kialakul a rend, hogy melyikkel mikor foglalkozol.
2022. aug. 15. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!