Mi volt a legnagyobb áljasság/árulás/átverés/csalás, amit legutóbb átéltél?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 20:36
1/2 anonim válasza:
Vallásos kollégám szent: engem is, nemrég egy másik kollégámat is beégetett már...
2/2 anonim válasza:
A fidesz 10 éven át tartó kamu rezsicsökkentése. Komolyan mondom egyszerűen nem hittem volna, hogy Gyurcsány hazugságát bárki bármikor überelni tudná, fogja. A fideszről meg végkép nem gondoltam volna, hogy akárcsak megközelíti a Gyurcsányék hazugságát, nem még duplázza, triplázza.
SOKKOLÓ.
Bekerítve érzem magam, innentől nincs értelme foglalkozni a politikával, politikusokkal, nincs értelme szavazni. Legfeljebb csak egy viccpártra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!