Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól emlékszem, hogy korábban...

Jól emlékszem, hogy korábban nem voltak ennyien látható nick névvel itt az oldalon? Mi lehet az oka, hogy egyre inkább terjed ez a trend?

Figyelt kérdés
Aki látható névvel vagy, te miért döntöttél így?
2022. aug. 10. 12:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mit mondunk régnek. Én leginkább a 2010-es évek első felében jártam fel sokat, ahhoz viszonyítom. Meg utóbbi sacc két évben.

De annyian mondjátok, tehát akkor biztos én emlékszem rosszul.

2022. aug. 10. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Én is arra gondoltam 2010-2016 közötti időszakban biztos, hogy jóval több volt.

De maga a felhasználók is minimum 3 szor ennyien voltak aktívak, mint manapság.

Szóval arányosan lehet nem voltak többet annó.

2022. aug. 10. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

#9 Kövezzél meg, de nagyon sok szabadidőm volt akkoriban (még tartott a passzívom, akkortájt jöttem vissza külföldről stb...). Plusz tök jó összehasonlítást adott más (külföldi) fórumokhoz képest :D mellesleg az akkori „psycho” énemnek ennek ellenére sikerült egy mai napig tartó barátságra lelni itt, és persze, a gyakori sokszor volt terítéken, mint téma→ ebből adódóan is „megismertem” felhasználókat. De legalább fenntartotta az emberek iránti érdeklődésemet abban a trágya időszakomban, és a mai napig sikerül hasznosítanom az itt tapasztaltatakat a munkám során, eredményesen. Sztem ezért legalább megérte, még ha akkoriban ez egy öncélú dolog volt, és így visszatekinteve kicsit creepy, bár ez van ha vmit sokat használsz... Akarva-akaratlanul kiismered. :D

Bár hozzáteszem, aki vmilyen formában itt felvállalja magát, az gondolja át a következményeit is, ez pedig nem az én felelősségem, bár ahogy írtam, próbáltam erre 1-2 felhasználót rávilágítani. De akkor is én kaptam a pofont, amikor egy szerencsétlen linkelt magáról egy képet, és nem törölte a háttéradatait, és amikor ezt közöltem Vele (konkrétan leírtam a lakcímét), még engem próbált fenyegetni h feljelent 🎭

2022. aug. 10. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

13 nem ítélkezésből írtam. Abszolút felkészültnek kell lenni arra, hogy az embert simán lemyomozzák, ha kellő időt tölt el itt és mindenféle személyes dolgot megoszt.

Milyen háttér adatokat láttál a feltöltött képnél? Erre kíváncsi vagyok, mert bár sosem osztanék meg képet idegen emberekkel, mégis meglep, hogy akárki személyes infókat tud belőle kihámozni. Vagy neked nagyobb a digitális tudásod, mint a középszernek?

2022. aug. 11. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem ítélkezésből írtad, nincs harag :D

Nem biztos, hogy jól tudom, de a képeknél a készüléked egy exif fájlba tárolja a képek adatait pl. h milyen lencsével, beállításokkal készítetted a képet, és ha nem állítod át telón pl. a helyadatok mentését, akkor azt is kiírja. Ennek az adatoknak kinyeréséhez nem feltétlenül kell külön program/app. Ahová a képet feltöltötte (vmi ingyenes képmegosztó), ott pl. volt olyan menüpont, hogy megnézd az ilyen adatokat. Kiírta a készüléknek a típusát is. Én annó leszedtem egy ilyen appot, h távolítsa el a képek háttéradatait, amit pl. közösségi oldalra töltöttem fel. De ezt egy szaki biztos jobban ért hozzá, én csak laikusként próbálom bevédeni magam :D

2022. aug. 11. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!