Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet elérni azt, hogy...

Hogyan lehet elérni azt, hogy az emberek mint egy Istent tiszteljenek?

Figyelt kérdés
Ha mondasz valamit, azon nem gondolkodnak el, hogy hülyeség-e vagy sem, hanem csinálják. Mindent elhisznek amit mondasz, ha neked megy az utcán összeborul előtted annyira sajnálja.

2022. aug. 9. 21:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

20-as, pedig kaptam. :D Elmentem sz@rni és máris sokkal többen tiszteltek érte, mint a kérdezőt. XD

Szerencse, hogy a Gyakori és a valóság elég messze áll egymástól. :) Elég elcseszett világ lenne az, amelyben én vagyok leoltva, amikor a kérdező istenségnek kijáró feltétlen imádatot vár el másoktól, ami köztudottan egy nevetséges vágy egy embertől, legalábbis a normál életben, a Gyakorin túl.

De te és a kérdező, nyugodtan legyetek helikopterek. ;) Azt azért megsúgom: a pisai toronyból a világ tűnik ferdének.

2022. aug. 25. 10:41
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

#21.

Hiába töröltetted a válaszomat, attól még ez az igazság.

Hála a jó égnek te nem vagy SENKI és nem is leszel soha, hiába szeretnél is lenni. A beszólogatásaiddal pedig csakis saját magadat alázod meg még jobban.

A kérdezőt tisztelem, téged viszont szánalmasnak tartalak. És ezzel nem is vagyok egyedül. ;)

2022. aug. 25. 16:02
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szerencse, hogy a Gyakori és a valóság elég messze áll egymástól."

Mégis miért lenne így? Akik ide írnak, egy idő után bezárják ezt az oldalt és kimennek az utcára, elmennek tanulni vagy dolgozni, bevásárolnak a boltokban, stb. Itt ugyanolyan emberek vannak, mint mindenhol máshol. Csak annyi a különbség, hogy a valóságban a másokat csesztető embereknek jóval ritkábban nagy a pofája.

2022. aug. 25. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!