Szerinted milyen felnőtt emberek lesznek, csak haszonszerzés céljából világra hozott, "CSOK" gyerekekből?
Ugyanolyanok, mint a szocpolból vagy cspért világra hozottakból.
De a kérdés nagyon provokatív, mert sok szülő segítségnek tekinti a csok-ot és amúgy is akar gyereket. Általában nem a gyerekkel van a baj, hanem a szülőkkel, akik nem foglalkoznak egymással és így a gyerek is megsínyli az életet.
"Nem tudom hány éves a kérdező de ha nem 50,akkor ő is csak a szocpol miatt született meg."
Ha így is van, nem jelenti azt, hogy akkor ez rendjén van, illetve hogy a kérdező is ilyen ember lett. Szerintem undorító dolog haszonszerzés miatt gyereket a világra csinálni; ilyen az is, mikor a szülő odavágja a gyerekének, hogy "ki fog rólam gondoskodni öreg koromban, ne hagyj el" - gyakorlatilag azért nevel fel valakit, hogy legyen majd időskori ápolója, és erre az a "mentsége", hogy ő is ugyanezt az utat járta be.
Persze bele lehet menni, hogy az ember azért még mindig csak egy állat, és ösztönök hajtják, a szaporodás is a fajfenntartást szolgálja, kíméletlen pragmatizmussal. Nincs helye olyan úri bohózatoknak, hogy vajon milyen lelki roncs lesz az utódból, és milyen mintát ad tovább ő is a következő generációnak. Hogy ez jó-e így, majd elválik, meglátjuk, meddig marad fenn a fajunk.
Nem értem, miért gondolják egyesek, hogy a CSOK felvétele annyit jelent, hogy HASZONSZERZÉS miatt lett a gyerek????
Éppen ellenkezöleg, a CSOK legfeljebb akkor jön szóba, ha valaki eleve szeretne gyereket, de enélkül nehezebben tudna elindulni a megvalósítással! NEM a CSOK MIATT vállalnak gyereket, hanem ez által adott a lehetöség a kívánt gyerek vállalására!
Megmondom miért:mert nekik nincs gyerekük és irritálja őket, ha valakinek van és még valami előnyhöz is juthat vele.
= irigység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!