Az illegális dolgok érdekelnek. Valami baj van velem?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta az illegális dolgok érdekelnek, már akkor is mindent akartam csinálni amit nem szabad és csináltam is, azóta már illegális dolgokat is tettem és állandóan ez hajt hogy valami illegálisat csináljak. Miért lehet ez velem?2022. aug. 5. 12:34
1/9 anonim válasza:
Hát végül is a rendőröket is az érdekli, mert az után nyomoznak. :-)))
2/9 anonim válasza:
Ölni, kínozni másokat (állatot főleg) ne! A többi tökmindegy.
3/9 anonim válasza:
Csapj fel nyomozónak, ha már úgyis a bűnözők eszével tudsz gondolkozni még kamatoztathatod is.
4/9 anonim válasza:
Sok dolog teljesen fölöslegesen illegális.
5/9 anonim válasza:
Kokain, heroin, maffia, bűnszervezet, kínzás, ölés, ilyesmi? Igen, baj van veled.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, de bennem is van egy ilyen hajtóerő.
8/9 anonim válasza:
Amíg nem ártasz vele másoknak, addig nincs igazán gond, illetve a hatóságok sem foglalkoznak azzal, aki meghúzza magát, tehát a btk sem szentírás.
De abban az esetben, ha valakinek szemet szúrnak a tetteid, akkor viszont rád fognak szállni.
Tehát buszon ne recskázz, keresztet ne törd le a margit hídról, ne siklasd ki a vonatot, stb...
De pl azzal szerintem semmi gond nincs, ha trollkodsz a hangosbemondóval
9/9 anonim válasza:
A jó dolhokat szándékosan tiltják, és büntetik. Nem bűn az, csak a törvény bünteti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!