Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szép emberek miért fogalmazn...

A szép emberek miért fogalmaznak meg annyi kritikát más emberek külsejével, testi hibáival szemben?

Figyelt kérdés
Ez kulturálisan vagy biológiailag magyarázható jobban?
2022. aug. 5. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a "szép" emberek egyik fele azért kritizálja az elhízottakat mert ha ők képesek tenni a kinézetükért panaszkodás és hiszti nélkül akkor úgy vannak vele hogy más is megteheti és ha nem az se baj de akkor nem kell irigykedni meg beszólogatni hogy ő márpedig néz ki jól mert tuti koplal vagy valami "csodaszert" szed rá csak nem mondja el hogy mit:)

Másik fele meg azért mert szimplán el van magától szállva és azt hiszi örökké gyönyörű marad.

2022. aug. 5. 14:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Ma is tanultam valamit GYIK-on: jó kinézet/rossz kinézet = nem elhízott/elhízott.
2022. aug. 5. 14:30
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés, mindenki kritizál mindenkit függetlenül a saját kinézetétől.
2022. aug. 5. 14:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert nekik az a mérce van, hogy a környezetükben mindenki szépnek látja őket, amit el is könyvelnek maguknak, és ez alapján méricskélik a másikat is, közben a saját kis hibáikat meg nem is veszik észre.
2022. aug. 5. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó hogy a kérdezőnek sikerült levonni a következtetéseket és még ő kritizálja a "szép" embereket... :D
2022. aug. 5. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
A csúnya emberektől kaptam csak kritikát a külsőmet illetően.... Szerintem aki elégedett magával, az nem bánt másokat.
2022. aug. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!