Ezen az oldalon miért van ennyi rosszindulat? Vajon tükrözi ez az emberek/magyar emberek mentalitását?
Érdekes, mert ehhez képest a turisták nagy része szerint a magyarság a legkedvesebb és legsegítőkészebb nemzetek közé tartozik, én meg így fejből tudnék mondani legalább egy tucat olyat, akik ezeknek pont az ellenkezőjéről híresek...
Ok, én még sosem húztam le senkit. Akkor nem vagyok "átlag magyar"?
Tehát azt tapasztaltad, hogy a magyar vendégek/utasok le akarnak téged húzni, a külföldiek meg nem?
15. Nem erről beszéltem. Vendéglátásban dolgoztam a repülőtéren.
A legtöbb ott dolgozó ott fejte a külföldi embereket ahol tudta.
Így már érted?
Igen, így, hogy értelmesen leírtad, már értem.
Köztudott tény, hogy a vendéglátóiparban az ilyesmi elő tud fordulni, de ez egyrészt nem tükrözi az átlag magyarság viselkedését, másrészt abszolút nem itthoni sajátosság, ahogy a kapzsiság általában sem az.
17. Sajnos így is van magyar mentalitás, azt kérlek had ne részletezzem hogyan.
Nem szeretnélek kioktatni semmiképp, de a mindennapok része. Sajnálatos, de az utóbbi 12 évben a gyűlölet politikai szedi áldozatait és csak rosszabb lesz.
18.
Nem kell részletezned, mert nincs igazad. Minden országban fogsz találni bőven másokat lehúzni próbálókat, tehát nyilván nem hungarikumról van szó. Az "elmúlt12év" maszlagot meg inkább hagyjuk. Az, hogy te balos vagy és emiatt rosszul érzed magad amióta nem balos kormány van, az egyéni problémád. Nagyon sokan pont emiatt érzik magukat sokkal jobban, köztük pl. én is. Egyébként ha megnézed a bűnözési statisztikákat, a legtöbbet nálunk a cigányság követi el, akik legfeljebb annyiban "magyarok", hogy valamennyire beszélik a nyelvet. Más nyugati országokban meg a migránsok, akik "meglepő módon" szintén nem a magyarok közül kerülnek ki. Na, ennyit a "gonosz magyarság" mítoszáról.
19. Magyarország a második legszegényebb ország, de már Matolcsy szerint is utolsók leszünk jövőre.
Kérlek ne gyere a propagandával,nem érdekel senkit.
Pont az ilyenek miatt megyek is innen. Ha neked jó, egészségedre!
Míg milliók fáznak és éheznek, ami nem normális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!