Miért ilyen flegmatikus majdnem mindenki gyakorikérdéseken?
Szia!
Nem tudom, hogy mire gondolsz.
Tudnál egy konkrét példát mutatni, és akkor megnézzük, hogy mi történhetett.
A flegmatikus szó jelentését sem ismered.
A flegmatikus pont nem beszólogatós, hanem csendes, békés, visszahúzódó.
A flegma pedig egykedvű, nemtörődöm.
Knkrétan mi a problémád...??
Én csak ott látok - abszolút jogos - pikírt megjegyzéseket, ami kb. arról szól, hogy "guglizd ki helyettem".
Sőt! A kulcsszavak alapján nem csak „flegmatikus” majdnem mindenki a gyakorikérdéseken, hanem rosszindulatú bunkó is. Ráadásul, az első kulcsszó alapján jóval tágabb a kör, egy egész nemzet.
Tudod, ha mindenki szembejön az autópályán…
Tudtam, hogy ez lesz, ezért tettem fel a kérdést😂😂😂😂
C. Oki már
Kedves második.
Valóban nem tudtam, hogy a flegmatikus mást jelent.
Szívből köszönöm szépen, hogy miattad tanulhattam valamit.
Ugyanakkor a stílusodra nem ártana figyelni. Kedvesen is lehetett volna mondani, és akkor mindjárt segítőkészen jön ki az egész. És még a zöld mancs is ment volna!
Így csak lepontozást értetek el (az első kommentelő kivételével)
[Így csak lepontozást értetek el (az első kommentelő kivételével)] 6/ 2021. júl. 12. 15:53
Te tényleg nagyon torzan érzékeled a valóságot.
Hogy kik mit értek el?
Az első válasz sehogy sem lett „pontozva”, a többiek válaszai pedig hasznosnak lettek értékelve: mind zöld karikában van: [link]
Aki lábon lőtte magát az te vagy, mert a hasznosnak értékelt válaszokat nem hasznosnak értékelted: [link]
Míg (éppen az első válaszoló kivételével) minden válaszoló + pontokat kap a válasza értékelése alapján, és javul a válaszadási százaléka, addig te szereztél -3 pontot az értékeléseddel és romlik az értékelési százalékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!