Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen hozzáállás ez a zsidók...

Milyen hozzáállás ez a zsidók felé?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok zsidó, de meglepődök, ha a zsidókba belevesznek. Amíg nem volt Izrael, azért kaptak, mert nincs országuk, hontalanok, most, hogy van, akkor ellopják a palesztinok földjét??? WTF? Továbbá az is érdekes, hogy a magyar nagyon tud zsidózni, ha arról van szó, védik az arabokat. De ha Orbán kiejti a migráns szót, akkor világ vége van. XD Akkor Soros meg Brüsszel pénzeli őket, takarodjanak vissza.

2022. aug. 3. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. ilyen alapon az összes diktatúra Platóni utópia xd
2022. aug. 7. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:
11, tulajdonképp van alami igazd, de a Gobineau elõttiek nem igazán voltak szofisztikáltak, Gobineau igen. Erre céloz az elején idézett vicc is, azt régen, amikor még volt MDF, Herényi Károlytól hallottam egy interjúban.
2022. aug. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!