Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy bár auguszt...

Miért van az, hogy bár augusztus 20-án rengetegen nem akarnak tűzijátékot, mert dedósnak és pénzkidobásnak tartják - december 31-én rengetegen azon vannak felháborodva, hogy szilveszter este miért van olyan aki nem akar tűzijátékot?

Figyelt kérdés
Minden évben ugyanaz a műsor. Nyáron azzal van tele a Facebook, hogy ne legyen tűzijáték és különben is csak a dedósok élvezik, majd eljön a tél és az emberek őrjöngenek, hogy a tűzijáték jó dolog, hadd élvezzék az emberek legalább szilveszter este, meg hát egy estét ki lehet bírni, nem aludni kell szilveszter este, hanem szórakozni és akinek a kutyáját ez zavarja, az nem jó kutyagazda és csak senkit se akadályozzanak a tűzijátékozásban. Mi a különbség, hogy nyáron ennyien utálják, télen ennyire imádják a tűzijátékot?
2022. júl. 26. 08:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
én leszarom az összes tüzijátékot gagyi szar mind , aki szépet akar látni az vihar idején figyeli az égboltot
2022. júl. 26. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
30 éve Pesten élek soha 1x se voltam a tűzijátékon. a sok hányadék patkány proli szar közé menjen a halál.
2022. júl. 26. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Hiszti az egész. Augusztus 20-án a helyi max 10 perces tűzijátékot kilehet bírni. Főleg, hogy a kis települések max pár száz ezret durrogtat el. A pesti több nagyon drágát, én is túlzásnak érzem.

Augusztus 20-hoz és dec 31-hez hozzátartozik.

Ott ahol lemondták, elsősorban a gyerekektől vették el a örömöt. Sajnos sok felnőtt elfelejti, hogy gyerekkorában neki is tetszett.

Az, hogy ne legyen tűzijáték, hanem adják a rászorultaknak... Hát vagy oda megy, vagy nem :D

Nálunk 10 éve volt, hogy jótékonykodjuk el az árát, az árvíz károsultak fele, na hallgatott rá az önkori. Erre akkor meg az jött, hogy az önkori elcseszte a pénzt és amiatt nincs. Direkt visszakerestem a neveket, ugyanazok hisztiztek :D Soha nem jó semmi.

2022. júl. 26. 13:45
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

"Sajnos sok felnőtt elfelejti, hogy gyerekkorában neki is tetszett."

én gyerekként is szartam rá, noha kettő éves koromtól Pesten vagyok.

2022. júl. 26. 13:49
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Mert a népnek a gondolkodása még ma sem az erőssége.
2022. júl. 26. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert dec. 31.-re mindent széppé fog varázsolni Viktorta:).
2022. júl. 26. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
A fideszes náci tüzijátékot, még a tévében sem fogom megnézni. De 31-en lesz saját tűzijáték.
2022. júl. 27. 04:46
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Van aki szereti 20 percig bambán bámulni az eget milliárdokért, aztan megy tüntikézni hogy drága a kenyér.

Sose szerettem a tűzijátékot sem a szilveszteri durrogtatast, mióta vakakimnek a petarda levitte a fél arcát, mert egy hűdebaszkimilyenvagányjancsika a 20as Iq-javal felé dobta.

Persze utána a szart is kiverték belőle, azt hiszem azóta ő sem szereti.

Es itt nem csak a kutyákról van szó. A környezetet is szennyezi rohadtul.

A fejlettebb országokban már eljezdték használni a konyhában levő masszát, es olyan fenyjátékokat varázsolnak az égre mindenféle károsító hatás nélkül, ami itt a magyar 10iq-val rendelkezők számára űrtechnikának tűnik.

Hja, itt a "sz@runk rád" es a " mi kell nekem" mentalitás a jellemző.

Kenyeret és cirkuszt a birkáknak. A kenyér ugyan már luxus lesz, de a cirkusz megvan.

Csak aztán senki se sírjon ha nem tudja majd jövőre kifizetni a gázt. Majd nézegessen tűzijátékot es felvidul.

2022. júl. 30. 14:19
 19/20 Jake Paul ***** válasza:
100%

Sose szerettem a tűzijátékot sem a szilveszteri durrogtatast, mióta vakakimnek a petarda levitte a fél arcát, mert egy hűdebaszkimilyenvagányjancsika a 20as Iq-javal felé dobta ( Milyen petárda volt az? Mert egy normál petárda egy cigarettánál se nagyobb eléggé kamu dumának tűnik amit tolsz ;)

A fejlettebb országokban már eljezdték használni a konyhában levő masszát, es olyan fenyjátékokat varázsolnak az égre mindenféle károsító hatás nélkül, ami itt a magyar 10iq-val rendelkezők számára űrtechnikának tűnik??

( Jaj a gagyi dróntáncokra gondolsz meg a fényfestésre? Azt is csak egyszer adod be az embernek mert unalmas mesterséges szar! És nem fejlett országokban sem nyert ez tetszést csak most mondanám..még a kamu shanghai drón videó előtt is hatalmas tűzijátékot tartottak erről bezzeg hazudtak a libsik szokásosan

Es itt nem csak a kutyákról van szó. A környezetet is szennyezi rohadtul? XDD Azt tudtad hogy jobban szennyezi a környezetet a sok kutya tartása és annak fekáliája mintsem a tűzijáték? Durva mi? :)

Hát igen arról nem beszélve hogy már rég nem használnak olyan anyagokat tűzijátéknál amit az ostoba zöldek megrögzötten hazudnak, amikor meg megjelenik egy szakember aki pyrotechnikus és eléjük bizonyitékot tesz hirtelen hűlt helyük a nagy zöld megmondó embereknek :)

2022. szept. 14. 02:50
 20/20 anonim ***** válasza:

19

Te olyan hülye vagy, hogy már fáj.

2023. aug. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!