Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet a bajom? Más is...

Mi lehet a bajom? Más is volt/érzett már így?

Figyelt kérdés
Elegem van mindenből. Úgy érzem megfulladok. Nem akarok csinálni semmit. Dührohamot kapok, ha csinálnom kell valamit. Elegem van a munkámból, a háztartásból. Van olyan reggel, amikor úgy ébredek fel, hogy olyan feszültség van bennem,hogy törni zúzni tudnék. Annyira el tud önteni az idegesség, hogy úgy érzem pisilnem kell. Teljesen ki vagyok készülve. Azt akarom, hogy mindenki hagyjon békén. Nem tudom tolerálni a munkahelyemen az emberek hülyeségeit sem. Üvöltenék!
2022. júl. 24. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Igen, rendszeres.

Nem tudok vele mit csinálni, ez van. Üvölts ha jól esik, vagy sportolj, szexelj, vezesd le a feszültséget

2022. júl. 24. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Nyugtató/vérnyomáscsökkentő, szívritmusszabályzó?

Ha kezeletlenül hagyod, ki fog készülni a szíved, érrendszered.

2022. júl. 24. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan ezt érzem. Ha látom, hogy jön valaki felém a munkahelyen már rosszul vagyok. Nem érdekel, hogy mit akar, nem érdekelnek a gondjaik. Csak az számít, hogy leteljen a munkaidő és húzzák onnan el a fenébe.

Itthon meg egy csomót agyalok, hogyan lehetnék független, hogyan tudnék a mókuskerékből kiszállni.

2022. júl. 24. 11:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem nemcsak a munkahelyemből, hanem mindenből elegem van. Minden kis apróság kiborít.

Valami nagyon nincsen rendben.

2022. júl. 24. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, vérvizsgálatra.
2022. júl. 24. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Mit kellene kimutatnia a vérvizsgálatnak?
2022. júl. 24. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Például hormonzavart.
2022. júl. 24. 17:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Ma volt a tetőpont. Elkezdett velem kiabálni egy vendég. Ahelyett, hogy elhallgattam volna,és udvariasan bólogattam volna, visszaüvöltöttem!

De legalább jól érzem magam. Még szerencse, hogy a főnököm nem tud róla. 😂

Ez lehet a baj. Elfojtom az indulataimat. Azok meg vannak.

2022. júl. 26. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!