Más barátnője is folyton megkérdezi, hogy?
Például:
- Mit éreztél rajtam, mikor délután a téren sétáltunk?
- Mit láttál rajtam, mikor odajöttél hozzám? (egy stresszes nap után)
- Mit éreztél rajtam, mikor a nyakam csókolgattad?
Meg ilyenek....
Minden nap végén, mikor csináltunk valamit közösen (akármit, pl séta, intimebb együttlét, múzeum látogatás, utazás, közös munka)
És úgy tudom, hogy este ez jön majd.
Én meg nem akarom megbántani hogy de most ezt miért kell mindig megkérdezni.
Már kérdeztem tőle, hogy miért kérdezi, azt felelte, hogy mert erdekli. Aztán két napig "szünet" volt.
ezekre milyen választ szoktál adni? pl az első 3 kérdésre?
amúgy szerintem simán megmondhatod neki hogy téged ez bosszant és hagyja abba, ha normális megérti és nem sértődik meg rajta
ezekre milyen választ szoktál adni? pl az első 3 kérdésre?
Amit tényleg latok, érzek rajta.
Például:
hogy jól érezted magad velem, fülig ért a szád, fogtad a kezem, hozzám bújtál
hogy magad alatt vagy és vágysz egy ölelésre, átöleltelek, éreztem hogy erősebben ölelsz, fél kézzel simogattam a fejed, éreztem hogy lássan megnyugszol
Szóval próbálok bőbeszédűbben írni neki, ne csak tőmondatokat, hogy hátha talál fogodzót és akkor jobban tudunk beszélgetni, de csak van hogy egy ❤️-t küld, vagy leirja, hogy szeret. És ezzel el van intézve. Igyekszem bővebben írni már zsibbad az ujjam néha 😃, de vagy csak az előbbiekkel reagál, vagy feltesz egy másik kérdést. Interjúztat....
Az èn felesègem inkàbb felőlem èrdeklődik:
Hazamegyek meloból: Milyen napod volt?
Törtènik valami:Akarsz róla beszèlni? Hogy èrzed magad? Van valami gond?
Szex utàn nem kèrdez, beyzèlgetünk, de nem kèrdezi meg hogy "Jaj milyen volt?"
A te pàrod önimàdó... ÈN... ÈN.... ÈN... Nem hoszem hogy hosszú távú lesz, hacsak nem vagy papucs...
Nekem is igazából az önbizalomhiány, állandó visszajelzés igénylés jutott erről eszembe. Szerintem van arra esély, hogy azért kérdezget ilyeneket, hogy más szemszögből lássa magát és leellenőrizze, hogy mindent rendben csinált, vagy épp, hogy mit mutatott kifelé. Akár szorongás is állhat mögötte.
Viszont az sem kizárt, hogy önimádatról van szó, és szereti hallani az ilyesfajta visszajelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!