Hogy a legeslegjobb az emberek felfogása, tanulása értelmezése? Ha papírról olvasnak kinyomtatott betükkel, vagy ha monitorrol/tv/ipad-ról?
Hogy fogják fel a leginkább az emberek az olvasottakat?
Tv-ről (pc rákötve), iPad-ról, telefonról, vagy papírról?
Vannak módszerek, youtube-n keress rá például a Domján László féle hatékony tanulás módszerre.
Mindenkinek más válik be, érdemes különféle módszereket megnézni.
Én sokáig papír alapon tanultam, aztán kaptam az egyik karácsonyra egy ipadet és onnantól semmit nem nyomtattam ki.
Nekem az a tapasztalatom, hogy csak az fontos, hogy csináljak valamit az anyaggal, feldolgozzam valahogy. Hogy milyen felületen, az teljesen mindegy. Hogy magam jegyzeteljem ki, emeljem ki a szövegben a kulcsszavakat, rajzoljak mellé, ha valami túl vontatott folyószövegben, ilyesmi. Hogy ezt papíron teszem vagy gépen görgetem vagy épp ipaden, az mindegy volt. A lapozgatás volt csak a különbség, de az nem befolyásolt.
Meg lehet szokni és szerintem praktikusabb, ha nem vagy tele papírtömegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!