Hogyan becézzem a legeslegjobb barátnőmet? ő 15 éves lány én meg 18 éves lány vagyok
Figyelt kérdés
arra gondoltunk csináltatunk karkötőt amin a másik beceneve van de nem jut eszembe semmi ő engem szökenönek hiv valakinek esetleg ehhez hasonlo nem jut eszebe?2017. aug. 12. 10:30
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fordítva írtad a korotokat?
3/7 A kérdező kommentje:
nem mindketten lányok vagyok csak ő 15 én meg 18 vagyok
2017. aug. 12. 10:59
4/7 A kérdező kommentje:
*vagyunk
2017. aug. 12. 10:59
5/7 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni. Én mindig adok valami hüyle becenevet ismerösöknek. Így hogy nem ismerjük honnan kéne tudni milyen nevet adj neki. Ha engem kérdezel, akkor mondok én, de köze nem lesz hozzá. De tessék random irok valamit, ahogy én hívom egy csaj ismerösömet : Hallod
6/7 anonim válasza:
Csak van valami, ami jellemzi!
Nagyseggű, - vagy valami!
7/7 anonim válasza:
A "szőkenős" megszólítás sem igazán hízelgő. Biztos, hogy karkötőn akarod hirdetni?
Főleg úgy, hogy a barátnőd megszólítására is tőlünk kérsz tanácsot. Eddig hogy szólítottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!