Fejbenszámolás
Floorballozás
A világ dolgaira való jó rálátás általánosan
8: a szorzásra tudok konkrétan példát mondani, amikor többjegyűeket szorzol. Gőzöm nincs, iskolában hogy tanították, tízeseket a tízesekkel, majd az egyesekkel, összeadod, blablabla
Mindig kettővel szorozgatom, amíg a közelébe nem érek annak, ami nekem kell.
pl 16*27
Akkor 2*27 = 54, kétszer már megvan
54*2 = 108, már négyszer van meg, stb
Nyilván ez azt eredményezi, hogy kettőhatvánnyal számolok a leggyorsabban (IT-s agy), de ha mondjuk ott 15*27 lenne, akkor is kiszámolom 16-tal, majd levonom egyszer a 27-et.
Ha 14 lenne ott (vagy bármilyen páros szám), akkor nem vonogatnék, hanem megnézném 8-ig, hozzáadnám a 4-szerest, majd a 2-szerest
Főzéshez, sütéshez
Informatikához
Logikai dolgokhoz
Rajzolás
Bicikliszerelés
Reál dolgok..
Csak lennék szorgosabb.. :(
1, legszebb cigiket (dzsoja) én hajtom
2, need for speedben megcsináltam az összes küldit, magyarán kiplatináztam
3, ......
Kb ennyi.
"Top3", bárcsak lenne 3 dolog, amihez értek. :D
-Küzdősportok és egyéb harci stílusok.
-második világháborús repülőgépek, bár itt a tudásom már nagyon hézagos. Sokat tudok róluk, de sokat nem. Ettől függetlenül ebben a témában tudok beszélni érdemben, másban még ennyit se.
1.: Nagyon sokat tudok futni és enni.
2.: Állandóan álmodozok. Bármikor teljes mértékben ki tudom zárni a valóságot.
3.: Amit egyszer látok vagy hallok, azt azonnal egy életre megjegyzem. Így nagyon gyorsan meg tudok tanulni bármit, ráadásul évek távlatából is bármire pontosan vissza tudok emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!