Miert van itt ennyi megkeseredett ember?
Nem régóta vagyok gyakorin, pár kérdést írtam csak ki, de sokat olvasgatok is. Főleg pénz, család, emberi kapcsolatok, ilyen temakorokban. És feltünt, hogy mennyi a megmondó ember, a beszóló ember, akik egy tök semleges kérdésre is ki forgatnak minden szót, lehurrogják,kioktatják undoritonak nevezik a kérdezőt vagy egymást stb
Nem akarok példát írni, mert rengeteget lehetne, és nem is akarom h annál az adott példánál leragadjunk de nekem elkepesztő ez a fajta megkeseredettseg, acsarkodas ami sokszor itt megy. Lehetséges, h ez a reprezentatív minta, és valójában ilyenek az emberek? Ez engem elkeserit, pedig nem vagyok mai csirke. Azt látom,vagyis inkább azt gondolom hogy főleg irigység illetve a saját élettel való elégedetlenség miatt ilyenek.
32/N
Üdv 14-es. Tököm ki van a kánikulától, nincs nagyon szükségem arra, hogy kint legyek. Mert olyan a munkám, hogy nyáron nincs (tornatanár) csak alkalmi van. És most nem vagyok otthon. Az erdőbe sokat megyek, de minden nap nem. Ott ilyenkor tök jó kánikulában. Ezért van időm itt is lenni
Tudod engem nem zavarnak a trollok, én az ilyenre nem vagyok érzékeny és vevő, nem rád célozok, hanem itt írtak erről. Én amíg ki nem vetnek, maradok. De megértem a kérdezőt is, mindenki máshogyan éli át.
Neked pedig jó nyaralást, szórakozást.
A magyarok többsége a való életben is pont ilyen:
ahelyett hogy lefogyna, rendbe rakná az életét, kötekszik, bunkóskodik.
Na most egy névtelen oldalon meg aztán még könnyebb megmondani a tutit, mert itt még pofán sem tudják vágni.
egyébként meg borzasztóan sokat zuhant a színvonal: ma már ha felteszek egy kérdést, a válaszok vele vmi kötekedő hülyeség olyanoktól, akik értelmezni sem tudták a kérdésem kifejtését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!