Izomagy vagyok?
Figyelt kérdés
Sosem olvasok vagy megyek múzeumba, mindig csak az edzőterembe gyurok, csak melegítő nadrágot és kapucnis pulóvert hordok mindenhová, van egy vastagabb aranylancom is, a gyúrós haverjaim röhögve szokták mondani hogy én vagyok a leghülyébb, nem nagyon érdekelnek az okosabb dolgok....2022. júl. 18. 07:11
1/19 anonim válasza:
Ezek alapján igen. De kit érdekel? Jól érzed magad így? Igen? Cool. Nem? Változtass.
3/19 anonim válasza:
Yes, no problem.
Te így vagy jó.
4/19 anonim válasza:
Annyira nem vagy hülye, ha így ismered önmagad.
5/19 anonim válasza:
Úgyis a legtöbb csaj a testre pörög, szóval még jól is jársz!
6/19 anonim válasza:
Az emberek többsége nem olvas és nem jár múzeumba se. Ismerőseimből kiindulva mindenki a TV előtt döglik munka után, vagy túlórázik, vagy szenved a gyerekével.
Én is sportosan öltözködöm és munka után egyből megyek a terembe, estefelé szoktam hazaérni. Számomra ez egy hobbi, sokat nyújtok, tudatosan táplálkozok mellette. Mi legalább jól nézünk ki :D elképesztő milyen rusnya testtel mászkál a legtöbb ember.
7/19 anonim válasza:
Igen, de legalább tudod magadról, hogy nem vagy egy iQ bajnok. Sokkal gázabb, amikor valaki hülye mint a bot, de el van ájulva magától, hogy ő milyen okos.
8/19 anonim válasza:
Ha izmos vagy ezek mellet, akkor igen. Nekem mondjuk pont az ilyesmi jön be. xd
De nem kell írni, nem azért írtam. Ez sok más nőnek is bejön.
9/19 anonim válasza:
Majd megváltozol, én is ilyen voltam.
Állítólag a test az agy hátrányára válik, és fordítva.
Mintha a kettő kizárná egymást.
10/19 anonim válasza:
Igen, hiszen izmos vagy és buta és nem is érdekelnek azok a dolgok, amiktől okosodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!