Túlféltős anyukák, ti mit csinálnátok, ha 16 éves gyereketek venne egy rekesz sört németországban?
Tulfeltos anyukákhoz szol
Felugyelet nelkul ki se engedtem volna. Ez itt kezdodik.
Most ugrott ki a körhintábol egy tini
Es ugy beszél rola mintha olyan vagány lett volna. Tetszik neki a "hírnév" most. Ennyi eszük van ebben a korban.
Ha tizenx év alatt ennyi értelmet sikerült nevelned a gyerekedbe, hogy félsz attól, hogy kiugrik a körhintából vagy nem engednéd ki felügyelet nélkül, akkor szerintem nyugodtan lehetsz önkritikus és ugorhatsz utána.
14
Te se hallgattal még a kamaszkorrol eloadásokat meg semmit
Ilyenkor onmagukat is keresik a társaság nyomása hatalmas es probalnak leválni a felnottekrol mert ők aztán nagy komoly "felnottek"
A szulonek ebben a korban feladata az is hogy önmaguktol is megvédjék a gyereket mert a falnak is képesek fejjel rohanni plusz a hormonbomba miatt is meghülyülnek.
Pl Bagdi Emőke előadásokat javaslok.
Megesnek nagyon meredek dolgok. Alkohol mergezes miatti halál is mert a haverok azt mondták ugyse mered.
Valamelyik rádios musorvezeto is mondta hogy ő is ezzel kuzd hogy saját magátol védje meg a fiát.
Nekem 13-18 évesen is volt annyi eszem, hogy nem iszom magam ájulásig, meg volt józan ítélőképességem és nem voltam hajlandó nyomásra tenni valamit, mert tisztában voltam magammal, ugyanis értelmes nevelést kaptam. Ennyi.
Kerdezd meg errol a szuleit a többinek.
Semmiféle tájékozottságot nincs a kamaszkorrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!