Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az emberről aki folyton azt hangoztatja hogy nem szereti a cigányokat, majd kiderül, hogy cigány barátnője van?

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 08:08
 1/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
84%

Hogy nem tudja használni a száját, csakevésre.

El lehetne ezt úgy is mondani, hogy: csak a balhézó, sztereotípiáknak megfelelő cibbányokat utálom, de tessék, itt az ékes példa arra, hogy nem elvakult rasszista vagyok, mert a barátnőm is roma!

2022. júl. 13. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy eggyel más a helyzet, még utálhatja őket általánosságban
2022. júl. 13. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Az semmi, én is folyton hangoztattam, hogy utálom a cigányokat, aztán kiderült, hogy én magam is cigány vagyok 😄
2022. júl. 13. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Én félig cigány vagyok, de én sem szeretem őket. Bár mi sosem éltünk úgy mint a cigányok 99%-a. A nagyszüleim egész életükben dolgoztak, sosem laktak a soron, anyukám, és a testvére is magyar férfihoz ment/magyar nőt vett el. Nekem abszolút semmi közöm a cigányokhoz, sosem barátkoztam velük, és Borsod megyében eléggé könnyű megútálni őket.

Az ahogy viselkednek, mint a barbárok komolyan mondom, de van az az 1% (nagyszüleim pl) akik tényleg nem olyanok. Lehet ő is olyan lánnyal jött össze, attól útálhatja őket.

2022. júl. 13. 09:48
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Én eddig akármelyik értelmesebb cigánnyal beszéltem, mindegyik kifejtette, hogy mennyire rühelli a cigányokat.
2022. júl. 13. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Általában ez szokott lenni társadalmi szinten bármire vonatkozóan is. Utálom "ezt-azt-amazt", de a sajátomat szeretem, mert az különb a többinél.
2022. júl. 13. 16:26
 7/10 anonim válasza:
40%
A cigók valójában nem utálják egymást,ez csak színjáték tőlük.Tisztában vannak,hogy a Föld bolygó minden szegletében utálat és nevetség tárgyai.Szóval megjátsszák magukat csak....egy vonómentest az utálnák!
2022. júl. 14. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem hülyék ezek az biztos
2022. júl. 14. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy egy núb fasz
2022. júl. 16. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, tapasztalatból beszél: közelről ismeri a lány családját.
2022. aug. 10. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!