Mi a véleményetek arról az emberről aki folyton azt hangoztatja hogy nem szereti a cigányokat, majd kiderül, hogy cigány barátnője van?
Hogy nem tudja használni a száját, csakevésre.
El lehetne ezt úgy is mondani, hogy: csak a balhézó, sztereotípiáknak megfelelő cibbányokat utálom, de tessék, itt az ékes példa arra, hogy nem elvakult rasszista vagyok, mert a barátnőm is roma!
Én félig cigány vagyok, de én sem szeretem őket. Bár mi sosem éltünk úgy mint a cigányok 99%-a. A nagyszüleim egész életükben dolgoztak, sosem laktak a soron, anyukám, és a testvére is magyar férfihoz ment/magyar nőt vett el. Nekem abszolút semmi közöm a cigányokhoz, sosem barátkoztam velük, és Borsod megyében eléggé könnyű megútálni őket.
Az ahogy viselkednek, mint a barbárok komolyan mondom, de van az az 1% (nagyszüleim pl) akik tényleg nem olyanok. Lehet ő is olyan lánnyal jött össze, attól útálhatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!