Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok, nők minden esetben...

A lányok, nők minden esetben maguk veszik meg a tampont, egészségügyi betétet, vagy előfordul, hogy a férfi veszi meg a barátnőjének, feleségének?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam rajta, hogy ezeket megvásárolni is csak nők vásárolhatják meg, vagy férfi is megvásárolhatja, és ha igen, akkor vajon elő is szokott fordulni, hogy ő veszi meg barátnőjének vagy a feleségének? Nem problémás (ciki) ha ffi vesz ilyet? Főleg ha egyedül van? Megveheti egyáltalán? Hogyan állnak hozzá? Hogyan szokott történni?

2022. júl. 12. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

"minden esetben maguk veszik meg a tampont"

Nem!

Én pl. futárral kihozatom.

:)

2022. júl. 12. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Enis vettem mar a baratnomnek 🤷 mi van abba
2022. júl. 13. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Vásárolhatnak a férfiak is betétet meg tampont, nem tiltja semmi. De attól még elég gáz, ha a nő még a boltba is lusta lemenni és egy férfit küld betétért maga helyett. :D
2022. júl. 19. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
13-aska, tudod a normális emberek nem hisztiznek meg problémáznak azon, hogy vegyenek néha 1-2 dolgot a párjuknak, meg amúgy qrvára nem lustaság kérdése, hanem szimplán ha a párom amúgy is megy a boltba valamiért és eszembe jut, hogy el fog fogyni a betétem, akkor alap, hogy megkérem rá, ő meg vesz nekem, nem kell nekem is elkészülnöm, aztán lejönnöm egy csomag betétért a boltba..Én is veszek néha neki dolgokat, ha kell neki valami, sőt, ezen be fogsz szarni, de néha hozok neki egy csokit vagy valami édességet, amiről tudom, hogy szereti, pusztán azért, hogy meglepjem vele, mert a normális emberek így viselkednek a szeretteikkel :D Bár a kommented alapján nem tudhatod, mert nem sokan viselhetnek el
2022. júl. 20. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

#14.

Tudod, a normális nők- a te szavaiddal élve- nem hisztiznek meg problémáznak azon, ha le kell menniük a boltba betétért, hanem felemelik a seggüket és megveszik azt, ami kell nekik. Ugyanez vonatkozik a normális férfiakra is.

Nekem biztos, hogy nem lenne pofám más embert küldeni betétért magam helyett. Gondolom, téged sem sokan kedvelnek. Én még nőként sem tűrnék meg magam mellett egy olyan lusta dögöt, aki a boltig nem hajlandó elmenni és ezért elvárná, hogy én hurcolásszam neki a betétet. :D

2022. júl. 20. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!