Mennyire elitélendő, ha valaki káros szereket használ saját szórakoztatására?
Megszakítanátok egy ilyen emberrel a kapcsolatot?
Én havi négyszer vagy legfeljebb hatszor szoktam ezekkel élni.
Nem vagyok függő.
Mármint most mi nem vagy?
Gondolom boldog nem?
Na ez a baj..hogy ne ettől várd a boldogságot.
Egy idő után nem lesz elég és többet akarsz majd amiktől aztán tényleg függő leszel.
Ettől csak elfelejtem, hogy nem vagyok boldog :) :D
ezért jó
Ugyanúgy működik.
Most elég 1 pohár, 1 tabletta, 1 slukk, 1 szúrás, hogy elfelejtsd. Aztán 2, 3... kell.
Én igenis elítélem, nem lennék közeli kapcsolatban (pl. párkapcsolat, baráti kapcsolat) egy olyan emberrel, aki ilyen szerekkel él, a következő okok miatt:
1. Az, hogy szerek nélkül nem tud megbirkózni az élettel, komoly mentális instabilitást jelent. Nem szeretek mentálisan instabil emberrel közeli kapcsolatban lenni. Lehet lepontozni, jelentkezzen az, aki drogosokkal akar pajtizni.
2. Nem igaz, hogy nem veszélyeztetsz senkit. A veled közeli kapcsolatban élő emberek életére komoly hatással lehet a függőség (persze, nem vagy függő, akármikor abbahagyod, minden dohányos ismerősöm is ezt mondta, aztán valahogy egyik sem tud lejönni a cigiről sem, nem hogy drogokról.)
3. Lefogadom, hogy ezeknek a szereknek használata illegális, és a fogyasztása terjesztése bűncselekmény. Nem akarok közeli kapcsolatban lenni egy bűnözővel. Lehet lepontozni, jelentkezzen az, aki bűnözőkkel akar pajtizni.
4. Komoly költség egy ilyen hobbi, havi 60000,-Ft. Alapból nem szimpatikus egy olyan ember, aki erre szórja el a keresete jó részét, ahelyett, hogy pl. lakásra vagy autóra vagy utazásra, vagy más értelmes dologra gyűjtene.
5. Egyébként is, DROGOS VAGY. Mit vártál?
23/L
Nem bűn drogozni, csak veszélyes lehet.
Attól is függ, hogy mit használsz. A fű például nem veszélyes.
Aki nem használ ilyen szereket, az is lehet boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!