Két kérdésem van két különböző ember viselkedésével kapcsolatban? Ezek normális, megszokott viselkedések?
Első eset:
Korombeli srác, akivel egy vizsga előtt találkoztunk. Elég okoskodós, bőbeszédű volt, így kb. minden vizsgázóval szóba elegyedett, aki előtte volt, így velem is. Előtte vizsgáztam és amikor jöttem ki a teremből, akkor jött oda hozzám és kérdezte, hogy “hogy ment kedves?”. Aztán amikor vártuk az eredményeket, akkor elég nehezen bírtam a stresszt, ezért felálltam sétálni egy kicsit és a srác is rögtön felpattant és ugyanazon az útvonalon sétálgatott, mint én. Ez csak nekem olyan fura vagy ez tök normális viselkedés?
Második eset:
Telekocsiztam és mellettem ült egy legalább 15-20 évvel idősebb pasi. Este volt, de még így is láttam periférikusan, hogy rám-rám nézett. Aztán megálltunk egy benzinkúton és kiszálltunk és nekiállt az ülésemet sepregetni, meg ahogy beszélt a sofőrrel mindig rám nézett. Ez is elég fura nem?
Nem biztos, hogy érezhető, pont erről beszéltem.
Amit írtál, hogy "Nem a férfi intuíciójára bíztam" - nos: PONT, hogy arra bíztad.
Nem mondtad meg neki.
Valamiért azt hittem hogy te is fiú vagy, de most rájöttem higy nem. Így az első egyáltalán nem fura. Engem rendszeresen illetőnek olyan jelzővel hogy "kedves", egyes férfiak mondják és kész.
A másodiknál pedig sajnos vannak férfiak akik nem veszik észre magukat és ha nem viszonzod a bámulást tovább bámulnak.
Hát, nem tudom. Te mindent ennyire túlreagálsz, kedves Kérdező?
Amúgy meg annak a 15-20 évvel idősebb pasinak mégis honnan kellett volna tudnia, hogy te hány éves vagy? Már bocs, de nem mindenki néz ki a korának megfelelően, pl.: van egy 15 éves osztálytársam, úgy néz ki, mint egy 25 éves - legalább, és senki nem mondaná meg róla, hogy hány éves igazából, ha nem ismerik. Volt már vele is, hogy egy idősebb csávó elkezdett vele beszélgetni, vagy mittudomén, mert nem tudta a korát, gondolom, legalábbis remélem.
Na mindegy, ebből azt akartam kihozni, hogy az ilyen dolgoknak nem tulajdoníts akkora nagy jelentőséget, az elsőnel pl.: szerintem csak kedves akart lenni a csávó, mint írtad, nincs ebe semmi, a többi elpőtte lévő emberrel is zsóba elegyedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!