Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnátok ahhoz ha egy nő...

Mit szólnátok ahhoz ha egy nő azt mondaná nektek hogy neki nincsen saját bankkártyája hanem a férje odaadta az egyik övét?

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 04:58
1 2
 11/19 lewega ***** válasza:
10/10,mi is közös kasszán vagyunk, de mindkettőnknek van hozzá kártyája.
2022. júl. 15. 07:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Az társkártya az ő nevén nem? Nem a kérdésben pont erről van szó igaz csak úgy hallottam ahogy leírtam
2022. júl. 15. 08:02
 13/19 Senior Séf ***** válasza:
Mit kezd a csaj egy övvel? 😂
2022. júl. 15. 13:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Sírni fogok?
2022. júl. 15. 16:14
 15/19 anonim válasza:
Nekünk mindkettőnkek saját számlája van. Mégis ha úgyalakul odadjuk egymásnak a kártyát. Nincs ezzel semmi gond.
2022. júl. 16. 10:09
 16/19 anonim válasza:
Nalunk csak en keresek hiavatalosan. Neki anyja felvett hitelt nevere 2x is es nem fizette. Bortonbe meg nem akarja kuldeni sajat anyjat. Szoval a neven nem lehet semmi, amig el nem evul. En pedig nem fogom kifizetni anyja hitelet. Ha rendeznem kellene en bemennek rendorsegre. Foszamlam fizikai kartyajat viszont odaadtam neki, mert tobbet jar boltba, mint en. Nekem is fel van telefonban veve, meg van revolut/stb. Szoval semmit nem szolnek, mert meg lehet az oka. De cserebe szar lehet, hogy ilyen teren nincs maganelete, mert latom a vasarlasait.
2022. júl. 17. 11:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Lehet el se évül elég 5 évente egy levelet küldenie a banknak
2022. júl. 17. 13:10
 18/19 anonim válasza:
Szerencsere nincs magyar lakcime es tulajdona Magyarorszagon. Szoval akar elevul, akar nem. Problema nincs belole. Itt meg dolgozhatna kulfoldon, ahol lakunk, mert fizetesbol nem vonhatjak itt. A penz meg johet olyan szamlara amit en nyitok neki.
2022. júl. 24. 14:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Vonhatják ott is csak sokkalta nehezebb.
2022. júl. 24. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!