Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnátok ahhoz ha egy nő...

Mit szólnátok ahhoz ha egy nő azt mondaná nektek hogy neki nincsen saját bankkártyája hanem a férje odaadta az egyik övét?

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 04:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Hatalmas meggondolatlanságnak tartanám, de ettől eltekintve semmit; az ő dolguk.
2022. júl. 10. 05:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Melyik féltől tartod meggondolatlanságnak?
2022. júl. 10. 05:42
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Mi sokáig egy kasszán voltunk. Az én fizetésem ment minden hónapban egy takarékszámlára amihez nem volt kártya. Nekem évekig nem volt kártyám, készpénzt használtam. Végül amikor kifizettük lakást akkor lett csak kártyám. Nem ajánlom ezt senkinek, még akkor sem ha nekünk nagyon jól működött és így viszonylag gyorsan elértük, hogy ne legyen semmi hitelünk. De kell hozzá bizalom, meg nagyon stabil kapcsolat.
2022. júl. 10. 06:43
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem mindegy, hogy azért nincs bankkártyája, mert kitartott, nem dolgozik és így szabadon szórhatja a férje pénzét vagy mert belement egy hülyeségbe, hogy a fizuja a férje kártyájára menjen (ami mondjuk elég abszurd).
2022. júl. 10. 06:57
 5/19 A kérdező kommentje:

Mondjuk a kérdéses példában nyersen van de azt nem tudom hogy a GYES hova megy. Nekem valamiért furcsa hogy nincsen saját bankkártyája és egy függő viszonyt feltételezek.

Ezt a szabadon szórást nem értem mert lehet a férfinek egy olyan bankkártyája is ami külön erre a célra van és csak annyi pénzt tesz rá amennyit hagy az asszonynak elkölteni.

2022. júl. 10. 07:09
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk a férjemnek nincsen saját bankszámlája, ha boltba megy, odaadom a kártyámat. Semmi függő viszony nincsen, még több pénze is van, mint nekem, csak ő jellemzően készpénzben kapja.
2022. júl. 10. 09:43
 7/19 A kérdező kommentje:
Gyesen
2022. júl. 10. 09:47
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ugyan van, de a párom egyik kártyája mindig nálam van, és?
2022. júl. 10. 09:49
 9/19 anonim ***** válasza:
20%
Pénzügyi tudatosság 0,legalább ebben õsszeillenek
2022. júl. 10. 09:56
 10/19 anonim válasza:
közös kasszán vannak, és talán egyszerűbb ez, mint egy új számlát nyitni a mindenféle díjaival együtt ha amúgy is nagyrészt a férje utalna rá. és lehet jó oka ennek a felállásnak gyerekek, hektikusan jövedelmező munka pl
2022. júl. 15. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!