Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van annyi felsőbbrendűsé...

Miért van annyi felsőbbrendűségű érzéssel eláttott roszindulatú ember itthon?

Figyelt kérdés
És most senki se jöjjön azzal, hogy mindenhol van ilyen is meg olyan is....tudom, de arányaiban nálunk Magyarországon kiemelkedően magas az arány, a többi európai országhoz képest. És ezt nem írásokból , hanem személyes többéves tapasztalatokból tudom, ( sok helyen utaztam) mindenki erősebb és okosabb akar lenni a másiknál, anélkül, hogy lenne valóságalapja. Pl.: olyan emberek próbálnak nagyok lenni, akik valójában nem rendelkeznek sem anyagi sem erkölcsi háttérrel ehez. Mitől terjed ez a ,,betegség" a társadalmunkban? Ez genetika, vagy társadalmi vagy pszihikai probléma? Régen szerintem ez nem volt ilyen erős.....

2022. júl. 9. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Az én tippem az hogy sokan kompenzálni próbálnak ezzel az állandó nagyképűsködéssel, arcoskodással, és azzal hogy többnek próbálják előadni magukat mint amik valójában. Szerintem is rohamosan növekedett ennek a mértéke a magyarok közt, és arra kell gondoljak hogy a frusztrációból fakadhat. Az átlag magyar alapból is frusztrált a megélhetése és az őt körülvevő többi ember hülyeségei miatt, ez utóbbi így válik öngerjesztő folyamattá. A romló anyagi helyzet, túlmunka, az egyre kevesebb mozgástér és az egyre inkább csúcsrajáratott, megosztó állami gyűlöletpropaganda pedig csak tovább ront ezen a helyzeten.
2022. júl. 9. 23:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom,engem ezek a dolgok nem tudtak befolyásolni, én 40 éves vagyok, s megpróbáltam inkább ember maradni, nem tudom mit lehetne kezdeni ezekkel, hogy jól viselkedjenek, mert a tapasztalatom azt mutatja, hogy egy alapos verés sem segít rajtuk. Engem ha sértegetett a főnököm, vagy morálisan fenyegetett, kiabált( mert mondjuk agybeteg) , vagy kiléptem a melóhelyről, vagy beborítottam a sarokba, ha valaki leszorított hazafelé a motoromon, utánamentem és betörtem az ablakát, vagy letörtem a visszapillantóját....Én mindíg sikeresen levezettem a feszültséget az ilyen nehéz eseteken!🤣 Tudom hogy drasztikus , de hatásos, megtanítja a másik felet a helyes viselkedésre, és nekem is lelki megnyugvást ad.🤣 Én is frusztrált vagyok, de én ok nélkül senkibe sem kötök bele.Ennyi.
2022. júl. 11. 04:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez a jelenség Magyarországon kívül egyébként csak Szerbiában és Romániában divatos még, a Szlovákoknál, Lengyeleknél nem tapasztaltam. Nyugaton nem divat ez a viselkedési forma.
2022. júl. 11. 04:47
 14/14 anonim válasza:
A vírus és vakcina is rossz hatással volt a agy érzelmi központjára. Mivel a tüskefehérje egy elég komoly idegméreg ezért nem csoda, hogy beállt egyfajta zombisodás az embereknél, ugyanis az empátiáért felelős részt kiölte az emberekből.
aug. 17. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!