Mindenben csalódok, nem találom a helyem, elmegyek külföldre, visszajövök mert nem jó, itthon megint csak nem jó, de már nem tudok mást. Mivel lehetne megoldani ezt?
Figyelt kérdés
Lehet pszichológiai problémám van? Éltem 2 és fél évet külföldön. Többször jártam nagyon jó helyeken, ahova nem mindenki jut el. Mégse jó. 31 éves vagyok, nincs egy párkapcsolatom, nincsenek céljaim, barátok is csak muszájból, hogy legyen valaki.#mindenben csalódok
2022. febr. 6. 22:52
1/4 anonim válasza:
Ezért drogozok néha...én már jártam orvosnál, igazából én csak itthon érzem viszonylag jól magam, nem szívesen mennék külföldre.
Menj el orvoshoz sokat segíthet, csak ne nyúlj a cuccokhoz, bár megoldás, de csak rövid távon...és drága veszélyes.
4/4 anonim válasza:
A probléma megoldását tényleg nem odakint kell keresni, mármint nem magadon kívül, hanem önmagadban, ha nem vagy jó viszonyban magaddal nem fogod jól érezni magad. Nem jó szó a pszichológiai probléma, de valóban sokat segíthet egy hozzád passzoló pszichológus, például abban hogy mik lehetnek a probléma forrásai, miért állsz negatívan magadhoz vagy az életedhez, és hogy mik is lehetnének a céljaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!