Lelkiismeretfurdalásom van amiért belefostam a Balatonba (sajnos hasmenésem van), mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bent úsztam a vízben és nem jutottam ki időben, és a szél miatt a part fele sodorta, bár nem hiszem, hogy bárki észrevette.2022. júl. 6. 13:29
12/28 A kérdező kommentje:
Balatonszéplakon
2022. júl. 6. 15:26
13/28 anonim válasza:
Hogy maradt fent a vizen?
Hogy mentél ki a partra? Gondolom a bugyid is olyan lett?! :O
14/28 A kérdező kommentje:
Nem a bugyim lehúztam amikor már ereztem hogy nem tudom tovabb tartani..
2022. júl. 6. 16:11
17/28 anonim válasza:
Ne aggódj.A halak eltüntetik.Közülük kifog párat az egyik horgász, amit lead az egyik étterembe, ahova este majd mentek vacsizni.Ha halat rendelsz akkor még vissza is kerülhet az eredeti helyére.
18/28 anonim válasza:
Most gondoljatok bele, hogy a WC öblítésére ivóvizet használunk, ami a csatornába kerül a WC-ből, (remélhetőleg) megtisztítva jön vissza a csapba, amit megiszol, előtte tele volt pisivel, különböző állagú ürülékkel, menstruációs vérrel, hányással, romlott étellel...
19/28 anonim válasza:
Aha,akkor te vagy az a hosszú hajú lány,akit rögzítettek kamerával,és betették a fényképét a helyi újságba "Ez áll a Balatoni halpusztulás mögött" cím alatt? Amúgy jó a fekete fürdőszetted:D
20/28 anonim válasza:
Már megbocsáss,lehet,hogy gyenge poén volt,de én nem voltam veled bunkó.
Legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!