Hogyha látunk előszőr egy lélegzetelálító nőt, eszünk egy soha nem kósolt isteni csokit, járunk egy általunk feldedezetlen szűz tájon (stb.) hogy lehet fenntartani belül az újdonságot, ami az emberből kihozza a lélek esszenciáját?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 00:31
1/11 A kérdező kommentje:
Ennyire meghipnotizálja az embert az újdonság varázsa?
2022. júl. 6. 00:31
2/11 anonim válasza:
Az újdonság varázsa nem fenntartható, azért is hívják így, legközelebb tudod már mire számíthatsz, míg elsőre meglepetésként ér az íz, a látvány.
3/11 A kérdező kommentje:
Pedig ezt én meg fogom lépni!
2022. júl. 6. 00:39
4/11 anonim válasza:
Nem lehet fenntartani. Pont azért, mert az újdonság elmúlik. Ki lehet maxolni az érzés időtartamát és intenzitását, például így csinál a gasztronómia a létfenntartáshoz szükséges tevékenységből érzéki művészetet. De a múlandóság legyőzhetetlen. Főképp a sajátunk. A varázs csak akkor tartható fent valamelyest, ha folyamatosan új forrásokat keresel.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha meg tudsz teljes szívedből nyílni: lehetséges!
2022. júl. 6. 00:43
6/11 anonim válasza:
Bár én örülnék, ha neked lenne igazad és lehetséges lenne, de kételkedem. Hogyan tudom másodszor ugyanúgy megnyitni a szívem?
8/11 anonim válasza:
7, lehet arra kér tanácsokat hogy hogyan nyújtsa el ezt az érzést amit az újdonság varázsa hoz.
9/11 anonim válasza:
Páran válaszoltak, de értelmes válasz nem jött számára, csak annyi, hogy ő meglépi.....a kérdés értelmetlen. Bárki bármit írna....azért írtam amit.
10/11 anonim válasza:
Így működik az idegrendszer, az ismert ingerek kisebb reakciót váltanak ki. Ha azonban valakinek jó az analizáló képessége, akkor a régebbi dolgokban is képes új vonásokat felfedezni, mélyül a megismerés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!