Van olyan ismerősötök közösségi oldalakon, aki többszáz fotón mosolyog,nevet, és közben a való életben rosszul érzi magát ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 14:25
3/7 anonim válasza:
Persze. A magánéleti problémák pont attól magánéleti problémák, hogy nem tartoznak másra
5/7 anonim válasza:
A fotók beállított képek, ahol "elvárás" hogy az ember mosolyogjon, boldognak tűnjön. Még én is megerőltetem magam olyankor pedig évek óta egy nagy depresszió az egész életem tokkal vonóval.
6/7 anonim válasza:
Van. És szerintem egészségtelen. Önmagába záródó kör.
Meg lehet kövezni, le lehet pontozni.
A 'csak pozitív' az az u.n.i.c.u.m.
7/7 anonim válasza:
Van, ráadásul családtag. Az élete minden pillanatát kiteszi a FB-ra és az Instára. Családja nincs, gyereke nincs, a munkába menekül, de közben mutatja a virtuális világba, hogy minden rendben.
Egy tehetséges ember, aki képtelen élni a lehetőségeivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!