Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van annyi önbizalomhiány...

Miért van annyi önbizalomhiányos ember, ha olyan sok motivációs tréner van?

Figyelt kérdés
Tele van az internet motivációs trénerekkel, a könyves boltban is egy rakás általuk írt könyv van. Akkor nem annak kellene történni, hogy mindenkinek magabiztosak kellene lenni? Miért van olyan sok önbizalomhiányos ember?
2022. júl. 5. 05:35
 1/7 franciasrac ***** válasza:
40%
Ez egy komoly kérdés?
2022. júl. 5. 05:41
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

Ezen én is gondolkodom ezerrel, úgyhogy pacsi a kérdésért. Szerintem ezek a motivációsok nem megfelelő szakemberek, elvégeznek egy gyorstalpalót és annyi. Mo. a coach-ook országa, ma mindenki coach.

Másrészt az évszázados negativizmus mindenkiben benne van.

2022. júl. 5. 05:47
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Ezektől a motivációs trénerektől senkinek nem lesz önbizalma, nem is az a céljuk.
2022. júl. 5. 06:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az önbizalom hiányt a sorozatos kudarcok okozzák.
2022. júl. 5. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Ez ugye most csak troll kérdés? 😂

Miért van ennyi csóró, amikor tele van a könyvesbolt és az internet "hogyan legyünk gazdagok" típusú könyvekkel és tréningekkel?

Na kb ugyanezért 🤣

2022. júl. 5. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan egy motivációs tréner javítani fog ezen? xDD
2022. júl. 5. 07:47
 7/7 Shaddark ***** válasza:
21%

Amíg a világ, a környezeted és minden más tehet mindenről, sohasem te magad, addig nem változik semmi.

Kényelmesebb és nagyság-rendekkel könnyebb másokat és a világot hibáztatni mindenért, mint elismerni hogy az életedben ami történik veled minden dologért, kivétel nélkül, csakis te vagy a felelős és senki és semmi más nem.

Ezt 100-ból egy ember ismeri fel. Vagy még annyi sem.

Csak olvasgasd itt a hozzá szólások némelyikét, vagy a kérdéseket...

Aki felismeri az akár trénerrel, akár a nélkül is tudja jó irányba terelni az életét.

A trénerek meg jobbára fél igazságokkal operálnak (tisztelet a kivételnek), ami pénz lehúzásra jó, de aki nem ért még oda, hogy felelősséget vállaljon az életéért (A szemét Lajos, benyalta magát a főnöknél azért nevezte ki őt és nem engem...) az hiába hallgatja meg őket. Csak tüneti kezelésnek lesz jó a tréning, hosszú távon nem fog változni semmi.

Hülyén hangzik, de én pl. eredmények alapján a PUA trénereket sokkal jobbnak tartom, mint bármelyik 6 diplomás életvezetési tanácsadót. Ők a fejlődésre ösztönöznek a komfort zóna totális elhagyásával, míg egy átlagos tréner csak azon belül próbál változtatni, ami édes-kevés bármihez is szerintem.

2022. júl. 5. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!