Miért van annyi önbizalomhiányos ember, ha olyan sok motivációs tréner van?
Ezen én is gondolkodom ezerrel, úgyhogy pacsi a kérdésért. Szerintem ezek a motivációsok nem megfelelő szakemberek, elvégeznek egy gyorstalpalót és annyi. Mo. a coach-ook országa, ma mindenki coach.
Másrészt az évszázados negativizmus mindenkiben benne van.
Ez ugye most csak troll kérdés? 😂
Miért van ennyi csóró, amikor tele van a könyvesbolt és az internet "hogyan legyünk gazdagok" típusú könyvekkel és tréningekkel?
Na kb ugyanezért 🤣
Amíg a világ, a környezeted és minden más tehet mindenről, sohasem te magad, addig nem változik semmi.
Kényelmesebb és nagyság-rendekkel könnyebb másokat és a világot hibáztatni mindenért, mint elismerni hogy az életedben ami történik veled minden dologért, kivétel nélkül, csakis te vagy a felelős és senki és semmi más nem.
Ezt 100-ból egy ember ismeri fel. Vagy még annyi sem.
Csak olvasgasd itt a hozzá szólások némelyikét, vagy a kérdéseket...
Aki felismeri az akár trénerrel, akár a nélkül is tudja jó irányba terelni az életét.
A trénerek meg jobbára fél igazságokkal operálnak (tisztelet a kivételnek), ami pénz lehúzásra jó, de aki nem ért még oda, hogy felelősséget vállaljon az életéért (A szemét Lajos, benyalta magát a főnöknél azért nevezte ki őt és nem engem...) az hiába hallgatja meg őket. Csak tüneti kezelésnek lesz jó a tréning, hosszú távon nem fog változni semmi.
Hülyén hangzik, de én pl. eredmények alapján a PUA trénereket sokkal jobbnak tartom, mint bármelyik 6 diplomás életvezetési tanácsadót. Ők a fejlődésre ösztönöznek a komfort zóna totális elhagyásával, míg egy átlagos tréner csak azon belül próbál változtatni, ami édes-kevés bármihez is szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!