Mi történhetett velem, megbolondultam? Úgy érzem jól magam, ha nincs semmim.
Kb. egy éve kezdődött, h eldöntöttem, kidobok minden kacatot a lakásból. De ez mostanra olyan szintre jutott, h tényleg mindentől meg akarok szabadulni.
Példák:
Egyedül élek, ezért pl. a 6 személyes étkészletből kidobtam négyet, mert minek. Ugyanez a poharaknál, voltak kristálypoharak is, kidobtam és meghagyta. Két vizespoharat. Kanálból-késből szintén kettőt hagytam. Volt konyhai grillező, kenyérpirító, stb. egyszer se használtam, így kidobtam.
Volt vagy 20 pólóm,kiválasztottam azt a 4-et amit általában hordok, a többi kuka. Volt egy csomó dísztárgy a polcokon, emlékek, stb mara már egy sincs. A könyvektől is mind megszabadultam. Volt egy régi laptopom, de mivel vettem egy tabletet, azt szétvertem kalapáccsal, és kidobtam. Az összes régi fényképem, iskolai okleveleim mind széttéptem és kidobtam. Mitől lehet ez a megszabadulási vágy?
Laptop: beviszed egy szervízbe és mindent letöröltetsz róla, megúsztad volna nagyon olcsón.
Könyvek: elvihetted volna őket antikváriumba.
Nem tudom, melyik településen laksz, de ha van lomtalanítás, az is jó lehetőség némely fölöslegessé vált tárgytól való megszabadulásra, pl. edényeket, ruhákat, még használható (nem elektronikus) kacatokat is ki lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!