Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történhetett velem, megbolo...

Mi történhetett velem, megbolondultam? Úgy érzem jól magam, ha nincs semmim.

Figyelt kérdés

Kb. egy éve kezdődött, h eldöntöttem, kidobok minden kacatot a lakásból. De ez mostanra olyan szintre jutott, h tényleg mindentől meg akarok szabadulni.

Példák:

Egyedül élek, ezért pl. a 6 személyes étkészletből kidobtam négyet, mert minek. Ugyanez a poharaknál, voltak kristálypoharak is, kidobtam és meghagyta. Két vizespoharat. Kanálból-késből szintén kettőt hagytam. Volt konyhai grillező, kenyérpirító, stb. egyszer se használtam, így kidobtam.

Volt vagy 20 pólóm,kiválasztottam azt a 4-et amit általában hordok, a többi kuka. Volt egy csomó dísztárgy a polcokon, emlékek, stb mara már egy sincs. A könyvektől is mind megszabadultam. Volt egy régi laptopom, de mivel vettem egy tabletet, azt szétvertem kalapáccsal, és kidobtam. Az összes régi fényképem, iskolai okleveleim mind széttéptem és kidobtam. Mitől lehet ez a megszabadulási vágy?

2022. júl. 4. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csatlakozz a minimalistákhoz, ott meg fognak érteni. Facebook-on is vannak ilyesmi csoportok.
2022. júl. 4. 22:00
 12/19 A kérdező kommentje:
A laptop kb 10 éves volt, mindenképp csereérett, ezen nem kel kiakadni.
2022. júl. 4. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Laptop: beviszed egy szervízbe és mindent letöröltetsz róla, megúsztad volna nagyon olcsón.

Könyvek: elvihetted volna őket antikváriumba.

Nem tudom, melyik településen laksz, de ha van lomtalanítás, az is jó lehetőség némely fölöslegessé vált tárgytól való megszabadulásra, pl. edényeket, ruhákat, még használható (nem elektronikus) kacatokat is ki lehet tenni.

2022. júl. 4. 22:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
nem kötődsz már az anyagi dolgokhoz. szerintem ez nem feltétlenül rossz.
2022. júl. 4. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez valamire biztosan reakció, csak azt kellene megtudni, hogy mire. Miért akarod felszámolni a múltat? Mert én úgy gondolom azt csinálod.
2022. júl. 5. 00:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaid, bizalmasaid, ugye?
2022. júl. 5. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Látens öngyilkosság. Megszabadulsz mindentől, ami az élethez köt.
2022. júl. 5. 11:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Hasonlóan viselkedtem, amikor 10 év után meghalt a szerelmem. De én már akkor tudtam, hogy ez látens öngyilkosság a részemről, hogy nem látom reményét, hogy még bárminek örüljek ebben az életben. Elmúlt hamar.
2022. júl. 5. 12:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak trollkodsz.Normális ember üzemképes tárgyait nem kidobja, hanem jobb esetben eladja, vagy elajándékozza, de nem szétverni, ilyet csak egy bolond csinál.🤣
2023. nov. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!