Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy elgondolkodtató kérdés...

Egy elgondolkodtató kérdés lenne. Szerintetek,helyes az hogy egy embert a hangja miatt kell elítélni?mert idegesitő a másik ember szerint. Egy ismerősöm 1v6-ott és a haverjaival mindenhogy megaláztak egy lányt és ezen szórakoztak.

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 09:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Oké,oké de azért nem kéne így beszélni a másikkal. :D Ha meg nem ismered a játékot,nem érted a kérdést akkor ne adj egy véleményt. Mások is tudtak adni véleményt,nem volt egy komplikált kérdés szerintem.

Aki gamer az érti vagy ha egyszer is kipróbálta a játékot.

2022. júl. 4. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Valljuk be, mindenki találkozott már olyan emberrel (valószínűleg), akinek a hangja irritálta, idegesítette őt. Viszont, egy érett embernek nem szabadna ezen leragadnia. Nem szabadna mást bántani olyan miatt, amiről nem tehet. Egyszerűen csak tartsd magadba, mivel lesz jobb, ha elkezded bántani a másikat?

Például anno tiktokon rengeteg embert láttam, akik valamilyen betegség, rendellenesség miatt az átlagtól egy picit eltérő arccal rendelkeztek. És ott is, megdöbbentett az, amit a kommentszekcióban láttam.. nekem eszem ágába se jutna bántani valakit olyan dolog miatt, amiről nem tehet. Egyszerűen nem úgy neveltek, szóval ezért is döbbent le, hogy amikor valaki egy picit másabb, és nem is tehet róla, akkor úgy bántják szegényeket, hogy az csak na.. elképesztő. Ha az embernek meg is van a véleménye, tartsa magába. Szerintem valakit bántani egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet, nagyon dedó kategória.

2022. júl. 4. 10:31
 13/16 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek.

Tehát ezt nem értem,hogy miért kéne kiakadni amiatt hogy olyan a hangja,nem tehet róla. Így született,el kell fogadni. De ez van,csak akkor érzik át a helyzetet ha ők is ugyanabban a helyzetben vannak. Egyszerűen,nem akarnak ebbe belegondolni.

2022. júl. 4. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hangjával volt baja, csak épp azzal basztatta, mert berágott rá.
2022. júl. 4. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi Q3 meccsek alatt állandóan mondtuk egymásra a magunkét, főleg egy kiegyenlített menet közben. Az érzékenykék hamar kiestek a körből.
2022. júl. 4. 12:45
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Fogalmazza érthetően, úgy nem kötnek bele a kérdésedbe!
2022. júl. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!