Mennyire volt kínos ha meghallotta egy nö amit mondtam róla?
Balatonon vagyunk a barátaimmal, 30 közeliek vagyunk. Kis, családias strand, kevesen járnak. Láttam egy 50-es szuper szexi formában lévö nöt. Volt böven plasztika is, de nagyon jó teste volt és szép arca. A barátaimnak mondtam, hogy “láttátok azt a brutál szexi nöt? Kbszott jól néz ki. Huszonévesek löttyedt seggel parádéznak itt, de ez a nö 50 évesen is jobban kéne”. Aztán a haver furán vigyorgott, a nö meg ott törölközött 4 méterre mellettem és mosolygott. Aztán találkoztunk azóta, mindig nagyon mosolyog. Elég kellemetlenül érzem magam, föleg hogy csütörtökig itt leszünk. Mennyire volt ez gáz, sértö, szexista?
Aki azt írná, hogy menjél rá, stb. Annak mondanám, hogy nem az vagyok akivel még a legrondább csajok is kezdenének. Olyan típus vagyok akinek nem jut nö és csak álmodozik maximum, próbálkozásnál a baráti index maximumom pörög mindig.
Ha mosolygott es ujra talalkoztatok ujra mosolygott lehet tetszel neki, vagy a “bokod”
Szerintem menj oda hozza es beszelgess vele, ha nem is lesz semmi legalabb megprobaltad
Ha azóta is mosolyog, akkor nem vette sértésnek.
Ne agyalj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!