Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tegnap megmaradt kávémat...

A tegnap megmaradt kávémat megigyam, vagy borítsam ki?

Figyelt kérdés
Nincs rossz szaga meg ilyesmi. Tegnap félbemaradt a nagy kávézgatás, oszt ittmaradt a szobámban

2022. júl. 4. 01:00
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Igyatok egy kávét, lehetőleg ne tegnapit és nyugodjatok le.🙂🤷‍♂️
2022. júl. 29. 16:02
 32/49 anonim ***** válasza:
54%

Itt ki beszélt árakról,te professzor?

Támaszd ki a diplomáddal az ajtót,azzal mész valamire...

Mióta létszükséglet a kávé bármilyen ember számára?

Hány nap,hét,hónap mire kávéhiányba belehal BÁRKI,aki az emberi fajba tartozik?

Te melyik iskolába jártál?

2022. júl. 29. 16:04
 33/49 anonim ***** válasza:
22%

Erdős Pál mondta, hogy „A matematikus egy gép csupán, amely az elfogyasztott kávémennyiséget elméletekké alakítja."

Napi 19 órákat dolgozott és a XX. század egyik legjelentősebb matematikusa volt. Igazi marslakó! Ő a példaképem!

[link]

2022. júl. 29. 17:11
 34/49 anonim ***** válasza:
56%

Látom, nem csak ennél a kérdésnél vannak kávéfüggő NYOMIK, akik védik a függőségük tárgyát. :D

Üdv.: egy másik válaszoló, aki szerint nem létszükséglet az a bűzölgő lötty.

2022. júl. 29. 20:15
 35/49 anonim ***** válasza:
34%
$34: Én a kávéfüggő vagyok, te meg NYOMI. Minek olvasol végig egy kávés threadet, ha ennyire bánt, hogy van, aki szereti?
2022. júl. 29. 20:34
 36/49 anonim ***** válasza:
67%

#35.

Egyedül a hozzád hasonló kávéfüggő szerencsétlenek nem tudják azt elfogadni, hogy más rühelli azt a büdös fo$t.

Látom, meg is lett a szívfájdalmad mára, ugyanis nem csak az egészséged fog tönkremenni a kávétól, hanem ma még a Gyakorin is beszóltak neked. :D

2022. júl. 29. 20:41
 37/49 anonim ***** válasza:
22%
#36: Ha rühelled, akkor minek jössz ide? Az én egészségemhez mennyi közöd van? Beszóltál egy anonim fórumon? Hát majd biztos rosszat fogok álmodni vagy mi bajom lehet még? Igyál málnaszörpöt és menj aludni, nehogy reggel mégis rá kelljen fanyalodnod egy kávéra, mert hogy néznél aztán tükörbe?
2022. júl. 29. 20:51
 38/49 anonim ***** válasza:
57%

#37.

Ugyan, mégis minek fanyalodnék rá arra gennyre?? 🤣

Nincs az a pénz, amiért meginnám. Egy függőségre pedig nem lennék büszke, ha lenne nekem. A függő emberek mind akaratgyenge NYOMIK.

Igazi, nagy betűs NYOMIK.

És még ezek akarják a maguknál normálisabbakat lehülyézni. 🤣

2022. júl. 29. 21:07
 39/49 anonim ***** válasza:
22%
És te attól érzed magad valakinek, hogy nagy betűkkel lenyomizol? Hát elég fura értékrended van, vagyis inkább nincs semmid. Büszke vagy rá, hogy nem kávézol? Ez valami érdem? Ha osztogatnak ezért valahol jutalmat, megyek és megtapsollak én is!
2022. júl. 29. 21:12
 40/49 anonim ***** válasza:
19%
Álljatok már le és legyen egy kis józan eszetek. Ahelyett, hogy ilyen dolog miatt vitáztok cselekedni kéne. Például gettókba zárni a kávéfüggő kretén nyomikat majd koncentrációs táborokban megtalálnánk a végső megoldást a kávéfüggőkérdésre.
2022. júl. 29. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!