A tegnap megmaradt kávémat megigyam, vagy borítsam ki?
Figyelt kérdés
Nincs rossz szaga meg ilyesmi. Tegnap félbemaradt a nagy kávézgatás, oszt ittmaradt a szobámban2022. júl. 4. 01:00
11/49 anonim válasza:
Semmi baja nem lett a kávédnak szobahőmérsékleten 1 nap alatt. De van, aki az újramelegített húslevest sem eszi meg.
12/49 anonim válasza:
Eddig semmi gondom nem származott abból, ha az előző nap lefőzött kávét megittam, be kell rakni a mikróba és lehet inni. :D
Nyilván más a gyerek fekvése, ha be volt keverve cukorral és/vagy tejjel a kávé, azt már én sem innám meg. Pár napig még kerülgeted, aztán csak azt veszed észre, hogy reggelente lehúz cigivel. :D
14/49 anonim válasza:
Tej is van benne? Akkor nem biztos, hogy jót tett neki kint maradni. Ha simán tej nélkül van, akkor nincs vele baj.
15/49 anonim válasza:
Idd meg baszki ez csak egy kávé nincs annak semmi baja
16/49 anonim válasza:
kóstold meg. ha jó íze van, akkor idd meg, ha nem, akkor ne.
17/49 anonim válasza:
6-os!
Te mit küldtél nekik?
A kávé létszükséglet?
Valóban egészséges,de nyilván fontosabb mint a normális étel...
Mellesleg annyit még,hogy egy pénzes ember a vagyona 0,00001%-ával egy pillanat alatt véget tudna neki vetni,mégsem teszi.
Nem kell velük példálózni,mert felesleges,irracionális.
18/49 anonim válasza:
Én tejeskávét akartam így meginni, hűtőben volt, első korty repült ki a számból. Szóval nem ajánlom.
19/49 anonim válasza:
Én belekortyolnék hogy jó-e még
20/49 anonim válasza:
Most komolyan ez miatt írtál a gyarorira? Már bocs de ez felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!