Szerintetek a zöld vagy a szürke szem a menőbb?
Távolról full zöldnek néz ki a szemem, de közelről megnézve igazából sötétszürke, a pupillám körül pedig enyhén barna, ami távolabbről zöldnek hat valamiért.
Ha megkérdezik a szemszínem, akkor inkább zöldet vagy szürkét mondjak? Melyik ritkább, menőbb? xd
Egyik volt osztályítársam úgy definiálta a saját szemszínét; hogy zöldesbarnásszürkéskékes.
Nekem meg olyan van, hogy közelről zöld,messziről barna.
Amúgy alapvetően úgyse kérdezik meg, mert alapból látják rajtad. :):)
Mondjuk én a pasim valódi szemszínét csak akkor láttam először, mikor először együtt aludtunk, és felébredtünk egymás mellett. :):) Azt tudtam amúgy, hogy kontaktlencsét hord, de azt nem gondoltam, hogy ennyire eltér. Alapból zöld szemecskéi vannak; de kék kontaktlencsét hord. :):):) Mind a kettő módon nagyon szépek a szemei. :)
Meg egyszer találkoztam egy szemváltós-színű lánnyal. Ott ült szemben velem a tömegközlekedési-eszközön. :) És akkor így foltokban egyszercsak elkezdett átszíneződni a kék szeme fekete színűre. :)
Valaki meg korábban mondta, hogy neki egyik tanára volt szemváltós-színű; és amikor mérges volt; akkor full fekete lett a színe. :):)
Középsulis biológiatanárom meg anno mesélte, hogy neki az egyik nagymamájának, vagy az anyukájának (???) egyik szeme kék volt, a másik szeme zöld; és akkor a tanárom meg számolt valamit, hogy mekkora eséllyel örökölhetik ezt az ő gyerekei, unokái; hogy nekik is két különbözőféle lesz. Hogy arra mennyi esélyük van.
Zöld a legritkább. A teljes népesség 2%-a zöldszemű. Nekem tetszik a szürke is, de még nem nagyon láttam tiszta szürkét, inkább kékes-szürke volt. De a zöld a legszebb.
(Egy zöldszemű nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!