12/20 anonim 

válasza:

Ugyanannyit mint 1 óra alatt. Én 2-3 sörnél többet nem iszom mert nincs értelme.
14/20 anonim 

válasza:

Nincs is olyan női ismerősöm, aki ne szeretné a sört. Ide hány évesek ìrogatnak?
15/20 anonim 

válasza:

Akkor nagyon alja nőket ismersz, akiknek kuki van a lábuk között.
16/20 anonim 

válasza:

14. Mentális beteg a többség, életében nem voltak nő közelében sem. Xd
17/20 anonim 

válasza:

Mindenki magából indul ki, tudod. 🙂
18/20 anonim 

válasza:

17. Ember látszik rajtatok. Xd
19/20 anonim 

válasza:

Mi látszik rajtam? Még képet se láttál rólam, szerintem szakadj ki innen, mert te azt gondolod, hogy a virtuális világ egyenlő a valósággal, beteg vagy, fiam. 🤨
20/20 anonim 

válasza:

A 80 éves anyósom is szereti a sört,és az összes női ismerősöm. Nyilván nem tizet iszunk, de ebèdhez 1-2-t simán. De mi természetesen alja nők vagyunk, mert nem az ötezer ft-os koktèlokat iszogatjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!