Utálok dolgozni, de imádok élni, utazgatni, bulizni. Miért van ez?
Kevesen vannak akik szeretnek dolgozni
Azért mert a bulit élvezed a munkát meg nem
Dolgozni én sem szeretek, a munkámat mondjuk szeretem csinálni csak nekem sok a munkaidő, de hát ez van ha meg akarok élni és azt szeretném hogy teljen erre arra is. Én azért nem panaszkodom mert voltam már sokkal rosszabb helyeken is ugyan azt a munkát végeztem sokkal rosszabb körülmények közt, és a fizu sem volt az igazi.
Nyilván én is szeretek utazgatni, meg nálam a bulizás abból áll hogy haverokkal összejövünk havi 1-2 alkalommal és akkor sütögetünk, bográcsozunk meg hasonlók. Meg ott a hobbim ami simán lehetne a hivatásom is csak azért nem csinálom mert tudom hogy belefásulnék és megutálnám ha állandóan azt kéne csinálnom.
Mert dolgozni szar, bulizni meg jó.
Dolgozni kell 3 műszakban, napi 8 órát, úgy, hogy ahogy lehet cseszeget a főnök.
Aki nem is ért hozzá, de te értsél. Szóval csináld ahogy ő mondja! Kivéve ha téved, mert akkor csináld ahogy ő mondja, csak ha ezzel alb*szod, akkor az a te hibád mert neked már tudnod kellett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!