Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észreveszed ha valaki füllent/...

Észreveszed ha valaki füllent/hazudik?

Figyelt kérdés
Miből lehet ezeket észrevenni?
2022. jún. 28. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Én született balek vagyok. 7 évig nem vettem észre, hogy egy közeli családtag folyamatosan hazudott. Annyira hihetően csinálta, hogy még én vigasztaltam....
2022. jún. 28. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Változó, de ha közeli kapcsolatom van, barát, család tag akkor jóval hamarabb mint egyébként.

Fiam ki tud borulni mikor mondom hogy ez hazugság, és 90% ban bejön.

Nagyon nem bírja hogy lefülelem folyamatosan. Folyton próbál mellékvágányra tenni de ahogy egyre többet próbálkozik egyre jobban észreveszem.

Nincs olyan jel amit le tudnék írni a viselkedése a test beszéd nagyon árulkodó. Nagymamám volt ilyen. Egyből levette ha valaki hazudik neki... Hiába volt demens, akkor is mondta hogy ez nem igaz...

Annyira nem érzem mint a nagyim, de elég jó szimatom van.

Aki nagyon béna azon a testbeszéden nagyon látszik.

2022. jún. 28. 09:57
 3/8 Shaddark ***** válasza:

Nagyon nehéz.

Dr. Paul Ekman foglalkozik vele a tudományos érában.

A "Hazudj ha tudsz" sorozat tulajdonképpen erről szól.

Töltsd le és nézd meg.

Amúgy sok minden apróságból meg lehet mondani, de rohadt sok leírni, egyszerűbb ha megnézed a sorozatot ha érdekel.

De egy példát csak hogy miről is van szó.

[link]

Itt mondjuk ez nem igaz "Nem az számít, hova néz az ember,"

Számít, ha éppen akkor találja ki a hazugságot, és nem egy már memorizált, előre kitalált hazugságot mond el.

[link]

2022. jún. 28. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Régen sokat olvastam ilyenekről és pár gyakran ismételt dolog megmaradt, amiről fel lehet ismerni. Bár emberfüggő.

-sokszor ismételgetnek kulcselemeket, ezzel győzködve magukat is, hogy amúgy igazat mondanak.

-balra néznek (ez mondjuk szerintem nem túl gyakori és nem is tartom annyira igaznak)

-illetve vagy nagyon kerülik a szemkontaktust, vagy nagyon igyekeznek megtartani azt

-állukat, szájukat takargatják, miközben beszélnek

-van, akinek magasabb lesz a hangja, van, akinek hirtelen megváltozik a hangereje

A kisebb füllentéseket nem mindig tudom észre venni (hacsak nem árulkodó nagyon a testbeszéd), viszont a hazugságokat jobban átlátom, főleg, ha ismerem is azt, akivel beszélgetünk.

2022. jún. 28. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. jún. 28. 10:57
 6/8 Metionin ***** válasza:
91%
Akit ismerek annál igen, másoknál is gyanút fogok de úgy volt már, hogy beszaladtam a faxerdőbe.
2022. jún. 28. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ahogy odajön hozzám és nekikezd a mondókájának, a testbeszédéből leveszem, mielőtt megszólalna, hogy nem a totális igazságot fogom hallani...
2022. jún. 29. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
igen.... a haverom tökéletes példa erre.... tudom mikor hazudik... látszik rajta
2022. júl. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!