Kinek mi a hobbija?
Túrázni, teljesítménytúrázni járok.
Azt én sem értem miért kell egy hobbiban jónak lenni, lehetsz benne akármekkora szar ha közben szereted és élvezed. Nem kell Picassonak lenned ahhoz, hogy hobbid legyen a festés, vagy nem kell ultramaratont futnod ahhoz hogy hobbid legyen a futás.
Amúgy relatív jó vagyok benne. Néha elkap a láz, néha többe akarok, néha meg csak csinálom.
Eleinte néztem azt, hogy gyorsabban, messzebbre, többet. Aztán beállt az a tempó, táv amit szeretek. Van hogy egyedül megyek, van hogy csak a társaság kedvéért.
Volt amikor elgondolkoztam, hogy jó lenne blogot írni róla, de már minden második ember blogot ír, meg saját oldala van. Amit vagy megunnak, vagy ha bejön akkor átmegy reklámozásba meg promózásba az egész.
Csoportokban is osztottam meg élményeket, képeket, de ott is olyan gyűlölködés, okoskodás tud lemenni, hogy inkább leszarom ezeket.
Novellaírás.
Szerintem hozok egy korrekt szintet, én meg vagyok elégedve magammal, de persze mindig van feljebb.
18-as és 19-es. Van publikálva valami írásotok? Szeretek olvasni és kíváncsivá tettetek! 😊 írhattok privát üzenetet is.
Amúgy örülök,hogy mindenki ilyen értékes és fejlesztő hobbit találtak maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!