Mi a véleményetek az átlag emberekről?
Az a véleményem hogy minden egyes ember szereti azt hinni hogy ő abszolút kilóg a környezetéből, és míg mások ostoba prolik, addig ők komplex, talpraesett, intelligens emberek.
Az "átlag ember" rafkósabb, mint hinnéd, és a te életedben is vannak olyan területek amiben átlag alatti vagy.
Veszélyes mentalitásnak tartom amikor valaki hülyének nézi az emberek többségét, mert az ilyenekből a legkönnyebb hülyét csinálni.
🍏
Kedves 11-es válaszoló.
Tapasztalom rajtad (lásd a példámat), hogy nem sikerült felfognod, amit írtam, e helyett, mint valami tapasztalatlan kisember, üres szófosás a hozzászólásod.
Nem egy ez neked. Ülj vissza az iskolapadba.
Az “átlagember” “rafkóssága”, ahogy fogalmaztad, a korrupcióig, ügyeskedésig terjed.
Azért is EU 2. legkorruptan országa Magyarország.
De kétlem, hogy ezt sikerülne felfognod.
🍏
Én sosem gondoltam ilyet!
Az, hogy te önbizalom hiányos vagy, arról én nem tehetek.
Nyilvánvaló, hogy a lepontozás, többnyire nem a válaszaim miatt van, mert a debil, még értelmezni sem tudja.
Elég meglátnia az “almát” és mint valami kis majom, már rá is csap (értékel).
🍏
Kedves 14-es válaszolónak szólt a válaszom!
🍏
Az átlagos szó arra jó, hogy elfedje az igazságot, így megjelenítve a “gazságot”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!