Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Béna voltam hogy sokáig nem...

Béna voltam hogy sokáig nem tudtam segítség nélkül kinyitni otthon a rácsot és az ajtót?

Figyelt kérdés
Még régen anyám becsenget egyik este hogy otthon felejtette a kulcsát és engedjem be. Apám épp nézi a tv-t szóval én viszem a kulcsot a rácshoz hogy odaadjam. Erre anyám mondja hogy nyissam ki én. Próbálom a rács nem akar kinyílni. Aztán anyám mondja hogy a rács elé fog pisilni. Én megint oda akarom adni a kulcsot erre mondja hogy én nyissam ki és ha miattam bepisil az én hibám lesz mert 9 évesen nem vagyok képes kinyitni egy rácsot. Most meg meséli valaki hogy ő nyolc éves kora óta egyedül járt haza és az ajtót meg a rácsot is egyedül nyitotta. Volt még más is aki nem tudta sokáig kinyitni a zárakat vagy én voltam ennyire béna?
2022. jún. 21. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül te voltál a béna, lehet a zár volt régi, akadt és ezért okozott gondot. Anyukád ugye nem pisilt be?
2022. jún. 21. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez is olyan, hogy én is néha semmi gond nélkül le tudom venni a gépházam mindkét oldalát, máskor meg az egyik a világért se akarna lejönni... Van mikor néha nem akarnak működni a dolgok.

Arról nem is beszélve, hogy stresszesen, siettetve nehezebb teljesíteni.

2022. jún. 21. 15:03
 3/7 Shaddark ***** válasza:
100%
Próbáld meg úgy is, hogy nem siettet senki.
2022. jún. 21. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a mai napig nem tudok mindent kinyitni és köszi, túlélem! :D

Egyik nap levágtam az ásványvíz nyakát, mert már minden irányból próbáltam. Nővéremék kocsiajtaját se tudom sose kinyitni, de azt mondjuk mások se. Ja meg van egy lakat a kertnél, azt is jó negyed órás anyázás levenni, mert milire kell a kulcsot igazgatni.

2022. jún. 21. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer át kellett mennem egy rokonomhoz a távollétében. Úgy jutottam be a lakásba, hogy addig szaladgáltam a társasházban, amíg nem láttam egy férfit és odarángattam, hogy segítsen nekem. :D És már olyan 18-20 éves lehettem. :D

A másik rokonom kapuját 30 éves korombana a szomszéd nyitotta ki nekem, mert a családom anna a híve hogy ha valami zar, de trükközéssel vagy egy súlyemelő erejével még lehet használni akkor azt nem kell megjavítani vagy lecserélni. :D

Az se mindegy ha valami trükkös vagy kell hozzá erő, ott ha nem mutatják meg a zár fifikáját ott te hiába forgatod a kulcsot, ha nem vagy abban az erőben vagy nem trükközöl akkor ott állhatsz ítéletnapig.

Azért anukádtól sem volt szép hogy ilyen stressz alá vetett téged és még ő is nagyon hü.lyén állt ehhez a dologhoz. Ha nekem nagyon kell pisilnem akkor tépném ki a 9 éves kezéből a kulcsot, nem szenvednék direkt főleg nem hoznék kellemetlen helyzetbe egy kisgyereket.

Ha ezt velem csinálta volna meg, biztosan nem kapkodom el már csak azért sem. Sőt, hogy elüssük az időt amíg várjuk hogy kinyíljon a rács, még lehet hogy mesélek neki egy kicsit a Niagara vízesésről. Hogy legyen még egy oka mártírkodni, ha már ennyire mártírkodni akar.

2022. jún. 21. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bexartam mert a fiam nem tudta belülröl kinyitni a budiajtót.
2022. jún. 21. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mindenkivel megeshet ez, nyugi.
2022. jún. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!